Autor Zpráva
Kyklo
Profil *
Dobry den,
bohuzel musim nejaka data poslat pres POST na dalsi server. Ale byl bych rad, kdyby se to chovalo tak, kdybych to udelal z weboveho prohlizece. To jest, zadne vypisovani pomoci CURL na aktualni strance, ale proste poslat POST pozadavek na dalsi server s tim, ze se presmeruje a tim padem i url adresa se zmeni.

Napada me jen pres socket, ale tam se mi jen podari ziskat zpet vysledek pozadavku. Ja bych ho jen chtel odeslat, ukoncit skript a pozadavek zpracovavat uplne na jinem serveru + v prohlizeci zmenenou URL adresu.

Snad jsem to osvetlil dostatecne ;o)
Leo
Profil
"Snad jsem to osvetlil dostatecne ;o)"

Ne. Adresa se ma menit kde a na jakou hodnotu? Pokud v prohlizeci, pak vam php (na serveru) moc nepomuze, sice muze poslat http hlavicku na presmerovani, ale pozadavek pak na konecnou adresu stejne posila prohlizec. A nezlobte se, cele mi to zavani pokusem o klamani uzivatele, Leo
Kyklo
Profil *
Leo: Proste chci udelat simulaci odeslani formulare pomoci POST. Misto toho, abych vyplnil formular a odeslal jsem ho jednim klikem, tak bych potreboval vlozit jista data z XML souboru a odeslat je.

Jsem na serveru karkulka.cz. Mam otevreny formular na te domene. Zacina na:
<form action="jinyserver.cz" method="post">

Ja bych chtel z te prvni domeny odeslat POST pozadavek a presmerovat na tu adresu kam jsem posilal ten POST pozadavek. Proste jak by se to v prohlizeci presmerovalo, kdybych dal odeslat ten vyse zmineny formular.

> A nezlobte se, cele mi to zavani pokusem o klamani uzivatele,
Aha, klamu tak akorat uzivatele te intranetove aplikace, kteri to sami vymysleli... Ja jsem si takovou blbost nevymyslel.
PP
Profil *
Do tagu form atribut action napíšeš adresu url na script , ktorý má POST spracovať. odoslaním formulára je klient presmerovaný na danú URL v atribute action.
souki
Profil
PP
Toto nebude cílem...
Kyklo
Profil *
PP: ja to potrebuji v PHP! Uz pracovane jine data z jineho formulare na jinem serveru, ktere se na zaklade dat z XML se odeslou jine data na dane URL adresy z toho XML pomoci POST :-/
Leo
Profil
Pokud to chapu pak proste jen poslete PHPckem na serveru POST pozadavek na dalsi server, ale do prohlizece presmerovani na vyslednou stranku. Otazka je, k cemu je to dobre... Leo
PP
Profil *
Kyklo Pokiaľ tomu chápem,
a) potrebuješ zo stránok karkulka.cz odoslať dáta na jinyserver.cz , ten ich má spracovať a odpoveď vrátiť na karkulka.cz?
alebo
b) potrebuješ kliknutím dáta poslať na karkulka.cz , ale klient bude presmerovaný na jinyserver.cz?
Mireczech
Profil
Osobne jsem toto chtel pouzit pro sadu testovacich scriptu, ale nechtelo se mi to vymyslet, jak podstrkovat dava scriptu aby vypadaly poslany jako POST
Kyklo
Profil *
PP: a) vystup POST pozadavku uz zobrazen na jinyserver.cz


Proste jako bys mel formular na strance xxx a action ve form byl uplne nekam jinam. Co ti udela prohlizec? Proste obsah toho formu posle na tu URL v tom action. A ja tohle potrebuji udelat v PHP. Proste uplne stejne chovani. S tim rozdilem, ze ja ty data v tom formulari nevyplnuji, ale generuji z nejakych dat. Strukturu formulare na druhe strane znam.
souki
Profil
Kyklo
A co Ti brání použít CURL?
Kyklo
Profil *
souki: Proc ne, to jsem jako prvni zkousel, ale nejde to tam, jak bych chtel ja. Me se vrati obsah POSTu, ale nepresmeruje se to tak, jak v prohlizeci. Proste mi jen vrati vystup na karkulka.cz ale ja chci, aby se uz vystup zobrazoval na jinyserver.cz. Proste chovani jako ve _webovem prohlizeci_. Nechci vracet vystup. Chci uz to presmerovat.
Kalda
Profil *
Osobně bych to viděl na problém toho, jak to potřebujete zpracovat...
A) Použijete CURL (nebo něco jiného), kde POST na jiný server provede přímo PHP... A pak můžete už jen vzít výtup z daného serveru. Pakliže cílový server např. používá sessions, cookies atd. tak ty už je nepředáte prohlížeči (jak by se Vám líbilo, kdyby jiný webový server měnil Vaše cookies???). Pokud je nepoužívá, tak si ještě můžete vyhrát s tím, že připravíte přesměrování atd., ale to už záleží na chování daného serveru a raději bych to takhle neřešil, jako uživateli by mi to přišlo matouci...

B) Pakliže nepotřebujete POSTovat soubory, řešil bych to takto:
Pošlu data na Váš server, ten mi vygeneruje FORMy, které budou směřovat na výchozí server, budou mít skryté předvyplněné položky a nejlépe target do nového okna, a buď na ně uživatel bude klikat nebo se odešlou pomocí JavaScriptu a hotovo...
Leo
Profil
"Chci uz to presmerovat."

A co vam brani poslat Location hlavicku? Leo
k
Profil *
Kyklo
Presmerovani si musis resit sam.
Zkus fsockopen().
http://php.vrana.cz/eurotel-sms.php
Jakub zde popisuje jak poslat POSTem data. Na root.cz najdes dalsi Jakubuv clanek uzivajici tuto fci(hledej).
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.