Autor Zpráva
cover
Profil
Nepozná niekto nejaký vhledávač na stránku v PHP?
Potreboval by som aby to prehladalo obrazky v adresaroch (složkach) a vysledok by zobrazilo v iframe.
Obrázky niesu cez databázu :-(
Dakujem za pomoc.
DoubleThink
Profil *
Příště prosím zvol poněkud věcnější subjekt vlákna, než héééééélp.
cover
Profil
DoubleThink
Ok, Sorry!
Joker
Profil
Mám leda někde skriptík, který projde zadaný adresář a vyhledá v něm soubory s obrázky (podle přípony), není to moc těžké, kdyby se to upravilo...
cover
Profil
Joker
Ak by si mi ho vedel poslat, bol by som ti naozaj vdačný. Mám na stránke cca 15.000 jpg a bribudnu dalsie asi 40.000 a chcel by som ich vediet vyhladat podla nazvu
echo
Profil *


function get_files_array($path,$filter)
{
if(@file_exists($path))
{
if($dir=@opendir($path))
{
$dump=array();
while($item=@readdir($dir))
{
if(($item!="..")&&($item!=".")&&(!is_dir($path.$item)))
{
if(!empty($filter))
{
if(strpos($item,$filter))
{
$dump[]=$item;
}
}
else
{
$dump[]=$item;
}
}
}
closedir($dir);
return $dump;
}
else{return false;}
}
else{return false;}
}

$array_of_files = get_files_array($path, $filter);

$key = array_search($_POST['search'], $array_of_files);

if($key!==false)
{
.....
}

Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.