Autor Zpráva
davef6
Profil
mám tento skript a je tam problém se stránkováním, mám nastaveno po 25 záznamech , ale funguje to jen na první stránce na další jich je 50 nebo jinak, pls podívejte se mi na to někdo kde je chyba

<?php
include("config.php");
$pocet = mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT COUNT(id) FROM mp3"));
echo "<p class="left">Je zde <strong>" .$pocet[0]. "</strong> mp3 melodii</p>";
$strankovani = 25; // pocet souboru na stranku
if(isset($_GET['stranka']))
{$stranka = $_GET['stranka'];}
else {$stranka = '1';}
echo "<table width="470" summary="Mp3 melodie">
<th width="80">Přidáno</th>
<th width="320">Soubor</th>
<th width="55">Velikost</th>
<th width="20">Staženo</th>
";

$zacatek = ($stranka-1)*$strankovani;
$konec = $zacatek+$strankovani;
$prikaz = MySQL_Query("Select * from mp3 ORDER BY cas DESC LIMIT $zacatek,$konec");
$num = mysql_num_rows($prikaz);
$xxx = MySQL_Query("Select * from mp3");
$pocet = mysql_num_rows($xxx);
if($num > 0):
$xx=0;
while($zaz = mysql_fetch_array($prikaz)):

$id = $zaz['ID'];
$datum = $zaz['datum'];
$soubor = $zaz['soubor'];
$interpret = $zaz['interpret'];
$skladba = $zaz['skladba'];
$stazeno = $zaz['stazeno'];
$velikost = round(filesize("mp3/$soubor")/1024,0);
if ($xx % 2):
$color='color1';
else:
$color='color2';
endif;
echo " <tr class="$color">
<td>$datum</td>
<td class="left"><a href="download.php?id=$id" title="$interpret - $skladba"><strong>$interpret</strong> - $skladba</a></td>
<td class="right">$velikost kB</td>
<td class="right">$stazeno x</td>
</tr>";
$xx++;
endwhile;
echo "</table>";
else:
echo "<p>Žádné soubory nebyly nalezeny!</p></table>";
endif;
?>
<p class="left">
<?
if ($stranka > '1' || $stranka > $pocet/$strankovani+1)
{echo '<a href="index.php?stranka=', $stranka-1, '">Předchozí</a> | ';}
if ($pocet > $strankovani AND $pocet > $konec)
{echo '<a href="index.php?stranka=', $stranka+1, '">Další</a> ';}
?>
Casero
Profil
davef6
Moc se v tom kodu nevyznám, ale nneí to tím, že limit x,y je pro x rovno začátku od kud a y počtu záznamů a ne do kolika.
davef6
Profil
jo díky bylo to tak
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.