Autor Zpráva
Lamca
Profil *
Zdravím :)
mám na webu asi deset file:
<input name="upload[]" type="file">

po uploadnuti potrebuju u vsech ulozit název souboru. Ukládám to takto: ¨
$_FILES['upload[$i]']['name']

ale to nejde což je jasny.. Je nejaká možnost jina jak uložit název u všech 10 file?
Peca
Profil
Toto by mohlo jít
$_FILES['upload['.$i.']']['name']¨
nebo
$_FILES["upload[$i]"]['name']
Anonymní
Profil *
http://uk.php.net/manual/sk/features.file-upload.multiple.php
Lamca
Profil *
Peca: dik ale nejde


Script na uploadnutí je:

<form method="post" action="sr.php" enctype="multipart/form-data">
<input name="upload[]" type="file">
<input name="upload[]" type="file">
<input name="upload[]" type="file">
<input name="upload[]" type="file">
<input name="upload[]" type="file">
<input name="upload[]" type="file">
<input name="upload[]" type="file">
<input type="submit" value="Upload!!!" >
</form>

Script na uložení všech souborů na FTP je:
 

for($i=0;$i<sizeof($upload);$i++)
{
if(!$upload_size[$i])
continue;

$UPLOAD = fopen( $upload[$i], "r" );
$contents = fread( $UPLOAD,$upload_size[$i]);
fclose( $UPLOAD );
$SAVEFILE = fopen("upload//".$upload_name[$i], "wb" );
fwrite( $SAVEFILE, $contents,$upload_size[$i] );
fclose( $SAVEFILE );
}

a ja potřebuju nějak vypsat názvy všech soubrů co byli uploadlý..
Joker
Profil
A co třeba něco takovéhoto:

foreach($_FILES["upload"] as $soubor){
echo($soubor["name"].", ");
// respektive jaká funkčnost je potřeba
}
Lamca
Profil *
když to tak udělám tak se me vypíšou ,,,,,,,
Eddie
Profil
když to tak udělám tak se me vypíšou ,,,,,,,
no to je jasne. Do cyklu foreach vloz uploadovaci skript / rob zo subormi co chces...
smrádek a jeho varle
Profil *
to je jasný když všude máš name="upload[]" musí to bejt jiný ne
Peca
Profil
smrádek a jeho varle
Ne, je to naprosto správně. Pole se tak deklarují.
koudi
Profil
Lamca
Jednak použij funkci move_uploaded_file místo tý šílený konstrukce s fopen, druhak ti $_FILES['upload[$i]']['name'] snad ani nemůže fungovat a třeťak by to v cyklu bylo nějak takhle: $_FILES['upload']['name'][$i].
Masturbace
Profil *
a co $_FILES['upload'][$i]['name']
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.