Autor Zpráva
jijik
Profil *
Ahoj, mam problem s vlozenim skriptu do stranky...
Skript funguje dobre, je to pocitadlo a cislo to krasne vyhazuje.

Mam ale :

<div class="pocitadlo">
Počet přístupů : <?php "Tady skript ktery sam o sobe funguje" ?>
</div>


a s tim uz mi to nejede... Bez php to vypise "Počet přístupů :" a php zase bez divu vypise cislo, ale dohromady mi to nejak nejede :(

Jak to pls udelat?
Alphard
Profil
dohromady mi to nejak nejede
co je to nejede? vypisuje to nějakou chybu?
popřípadě ukaž větší část kódu
Peca
Profil
Nejde... Hm... Je to pokažený.
Co tak napsat, co přesně to dělá, jaké ho háže chyby...
jijik
Profil *
Nevypise nic vubec...
kod:



<div class="pocitadlo">Počet přístupů :



<?php

$SQL_Server = "localhost";

$SQL_Uzivatel = "zvservis.cz";

$SQL_Heslo = "chgromix";

$databaze = "zvservis_cz";

$pripojeni = MySQL_Connect($SQL_Server, $SQL_Uzivatel, $SQL_Heslo) or Die(MySQL_Error());

MySQL_Select_Db($databaze, $pripojeni) or Die(MySQL_Error());

mysql_query( "delete from `pocitadlo` where ((".time()." -`timestamp`)>3600);");

$out = mysql_query ("select `timestamp` from `pocitadlo` where `ip` like '".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."' limit 1;");

if (mysql_num_rows($out)==0) mysql_query ("insert into `pocitadlo` values ('',".time().",'".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."') ;");

$out = mysql_query ("select `id` from `pocitadlo` order by `id` desc limit 1;");

$radek = mysql_fetch_array($out);

echo $radek['id'];

MySQL_Close($pripojeni);

?>





</div>
jijik
Profil *
kdyz to mam bez php vypies mi to : pocet pristupu
kdyz mam jen php vypise mi to cislo (pocet pristupu)
kdyz mam takto php v divu nevypise mi to nic :(
nightfish
Profil
jijik
má ten soubor, do kterého se to vkládá, příponu .php?
joejoe
Profil *
pravdepodobne bude chyba v nekteren z tech sql dotazu - nech si vypisovat chybove hlaseni a uvidis sam:
mysql_query("delete from `pocitadlo` where ((".time()." -`timestamp`)>3600);") or die('chyba dotazu delete: '.mysql_error());
podobne u toho selectu i u toho insertu.
jijik
Profil *
oh sakra... nemel sem .php
diky nightfish
vsem se omlouvam, takovato chyba :( :( :(
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.