Autor Zpráva
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
zdravim....
existuje nejaky mechanizmus kterym presmeruji vystup do promene a zde mohu provest patricne analizy a potom se rozhodnout co dal.....
Si to predstavuji takto: provedu predefinovani vystupu do promenne, potom predam rizeni scriptu ktery vytiskne celou html stranku do promene nebo souboru a zde uz mohu pracovat s vystupem jak se me libo....
Jde neco takoveho?
Yrrah
Profil
Hledáš asi něco takového:
http://cz.php.net/manual/cs/function.ob-start.php
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
Yrrah
super.... mooc diky,
jeste jeden dotazek, obcas tu vidim ze ten ci onen postup mooc zatezuje hostovaci serwer.... Jak je to s timto postupem....
Ja totiz hodlam tuto funkci pouzivat pri hledani slova ci spojeni na webu.... Ale uz se me stava ze nektere stranky se cim dal tim stavaji abstraktnejsi... A neni v silach hledaci funkce jeste analizovat kod a pripadne texty tahat z databaze, proto se me zda jednodussi a bezpecnejsi provest pozadovanou stranku a na ni odstranit uz jen html tagy, a proves hledani...Doposud to delam tak ze nactu kousek stranky odstranim html a php kod. Zbytek textu pouziji pro hledani. Uz se me to sice nestava ale ve starsich verzi se spatne filtroval php kod..... Ale tedka krom toho jeste pouzivam ruzne funkce ktere nacitaji ruzne texty z databaze....Jinak cele clanky mam ulozene v souborech..... Nehodlam cele clanky predelavat do databaze, pac to ani nejde. Totiz na mem free hstingu mohu udelat nejdelsi bunku pouze 255 znaku, ale stranky jsou podstatne delsi a kouskovat stranku a pridelovat jim indexy, se me nezda jako normalni..... To jen pro ty stouraly co zas me tu budou nutit ty jejich databaze jako samolek na vsechno....
Eddie
Profil
Totiz na mem free hstingu mohu udelat nejdelsi bunku pouze 255 znaku

Tomu moc nechapem... Preco moze mat bunka najviac 255 znakov? To by musela byt typu varchar. Ak nastavis typ stlpca na text tam je ten limit ovela vyssi...
Yrrah
Profil
Nevím, jestli chápu, co vlastně chceš udělat.
Ale k tomu ani nepotřebuješ ten ob_start apod. Zřejmě ti jen stačí např. přes file_get_contents() načíst celou stránku do stringu.

Podobně jsem kdysi dělal vyhledávání - jeden skript mi např. jednou denně prolezl všechny stránky (ze stránka MAPA, kde byly odkazy na všechny podstránky, ale to je jedno). Potom z těch řetězců odstraníš tagy a jiný věci, zaindexuješ to podle potřeby a hotovo.
Potom vyhledávání probíhá už na těchto souborech a ne přímo na stránkách - to je moc pomalé.
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
Eddie
jo jo, pouzivam typ VarChar... na typ promene StlPca se mrknu.....
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
Yrrah
mozna by bylo asi nejlepsi to udelat pres databazi primo, jako vytvorit indexy... ale na to nevim jak jit..... Mate nekdo pripadne nejaky overeny scriptik ktery udela patricne indexy..... a potom vnich zacne vyhledavat a vyhodi patricne stranky.....
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
Eddie
tak dneska jsem se dival do databaze a ne nezna typ: stlpca promenne.... :(... MySQL, a nebo jsem se spatne dival.... Dival jsem se pres webove rozhrani.....
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.