| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| lopik Profil |
#1 · Zasláno: 19. 2. 2007, 20:26:30
viem ze sa to tu uz velakrat riesilo ale mam problem s formularom ktory mi neposiela maily s diakritikou. no vlastne posiela len tie pismena kde je diakritika hadze stvorceky. pomohli by ste mi upravit moj odosielaci formular? dakujem
data.php <? $prijemca = "*******"; if ($meno && $cislo && $adresa && $predmet && $text){ mail("$prijemca", "$predmet", "Meno a Priezvisko: $meno Tel. číslo: $cislo Adresa: $adresa Text: $text", "from: $email"); echo "Váš email bol úspešne odoslaný! <a href='index.php?page=kontakt'> Späť</a>"; } elseif (($meno && $cislo && $adresa && $predmet && $text) == false){ echo "Váš email nebol odoslaný. Nezadali ste všetky povinné údaje. <a href='javascript:history.go(-1)'> Späť</a>"; } ?> |
||
| Casero Profil |
#2 · Zasláno: 19. 2. 2007, 20:32:03 · Upravil/a: Casero
|
||
| tiso Profil |
#3 · Zasláno: 19. 2. 2007, 20:58:20
lopik keď vieš že sa to tu riešilo, tak sa posnaž a vyrieš si to sám...
|
||
| lopik Profil |
#4 · Zasláno: 20. 2. 2007, 07:45:40
tiso
snazil som sa to riesit uz vela krat ale vzdy bez uspechu. preto som sa rozhodol poziadat o pomoc vas. v php este nie som doma. ale aj tak dakujem |
||
| Martin Profil |
#5 · Zasláno: 20. 2. 2007, 08:33:56
lopik
Doplň do hlavičky informac o kódování. Příklad najdeš v manuálu u funkce mail. |
||
| Hooonza Profil * |
#6 · Zasláno: 20. 2. 2007, 11:07:14
Odkazy na ošetření diakritiky v předmětu nebo v mailu se [url=]řeší třeba tady[/url] (ev. tady).
|
||
| Hooonza Profil * |
#7 · Zasláno: 20. 2. 2007, 11:07:59
:-) Omlouvám se, špatný odkaz... tady
|
||
| lopik Profil |
#8 · Zasláno: 20. 2. 2007, 17:59:42 · Upravil/a: lopik
upravil som ten kod takto:
<? $prijemca = "*****"; $headers = 'MIME-Version: 1.0' . " "; $headers .= 'Content-type: text/html; charset=windows-1250' . " "; if ($meno && $cislo && $adresa && $predmet && $text){ mail("$prijemca", "$predmet", "Meno a Priezvisko: $meno Tel. číslo: $cislo Adresa: $adresa Text: $text", "from: $mail", "$headers"); echo "Váš email bol úspešne odoslaný! <a href='index.php?page=kontakt'> Späť</a>"; } elseif (($meno && $cislo && $adresa && $predmet && $text) == false){ echo "Váš email nebol odoslaný. Nezadali ste všetky povinné údaje. <a href='javascript:history.go(-1)'> Späť</a>"; } ?> mohli by ste mi poradit kde je chyba? dakujem |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0