Autor Zpráva
Tarbik
Profil
Zdravím.
Chtěl jsem se optat ohledně toho že jsem zkoušel script na vypočitani pruměrné vyšky (stahl jsem to z netu). Ale na mem serveru v PC ktery mam přes apache mi to nechce počítat, vždy vyjde vysledek 0. Přitom když to nahraju na server třeba na ic.cz tak tam to jde vpohodě. Jinak jine scripty umě jdou vpohodě, ale ty počty nějak ne. Čím to může být ? Snad jsem to tu napsal dobře :)
djlj
Profil
Čím to může být ?
Vším možným. Křišťálovou kouli tu nikdo nevlastní.
T2001
Profil *
počkej, počkej .... přemýšlím
...
...
...
...
...
...
...
...
...

ha už to mám, máš rozbytou myš ... ale může to bejt i sluchátkama, nebo reprobednama


takhle ti nikdo neporadi, nikdo nejsme jasnovidci s magickou koulí a jedním okem co vidí do souborů v tvém PC.

hoď sem script a pak se uvidí :-)
tiso
Profil
Zavolaj si vešticu, ja sa tej svojej nemôžem dovolať... Bez skriptu nie je šanca zistiť v čom to je...
edit: ...kúsok neskoro...
Tarbik
Profil
Soubor 1

<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>PHP - formulář</title>
</head>

<body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
<form action="a.php" method="get">
<center><font face="Arial CE, Arial" size="5">
Petr měří <input type="text" name="petr" size="4"> cm.<br>
Pavel měří <input type="text" name="pavel" size="4"> cm.<br>
Karel měří <input type="text" name="karel" size="4"> cm.<br>
<input type="submit" value="Spočítej průměrnou výšku">
</font></center>
</form>
</body>

</html>


Soubor 2

<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>PHP - zpracování formuláře</title>
</head>

<body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
<center><font face="Arial CE, Arial" size="5">

<?php
$prumerna_vyska = ($petr + $pavel + $karel)/3;
echo "Průměrná výška je $prumerna_vyska cm.";
?>

</font></center>
</body>

</html>

Jinak je to popsané zde : http://interval.cz/clanky/php-zpracovani-dat-z-formularu/
tiso
Profil
$prumerna_vyska = ($_GET["petr"] + $_GET["pavel"] + $_GET["karel"])/3;
Tarbik
Profil
Heh, díky :) A mohl bys mi ještě pls nějak tak trochu vysvětlit jaktože to jinde na serveru jde ale nejde to umě ? Dík.
habendorf
Profil
register_globals?
habendorf
Profil
Hm, pozdě... :o)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.