Autor Zpráva
Lamca
Profil *
Jakym php kodem lze smazat celou složku kde je napriklad 40 souboru?? Celou slozku aby se nemuseli mazat pojednom.. dik
WanTo
Profil
unlink("složka") nefunguje?
Lamca
Profil *
neee
Peca
Profil
unlink-em smazat všechny soubory a rmdir-em smazat složku.
Lamca
Profil *
-em ... nechapu :)
djlj
Profil
Lamca
Pro smazání složky musí být její obsah prázdný. Proto nejdřív vymaž všechny soubory, které obsahuje.
Casero
Profil
Lamca
Takže funkcí unlink, pomocí cyklu vymaž postupně všechny soubory v adresáři. A prázdný, už odstraníš.
Lamca
Profil *
jasny diky mooooc mam to :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0