Autor Zpráva
Tata
Profil
Babrem sa už dlho s rpimitívnym skriptom. Chcem na stránku umiestniť formulár na postupnú tvorbu pozvánky. Najprv sa zbierajú podklady (aj niekoľko dní) a postupne sa zapisujú do formulára a nakoniec sa vypíše hlavička pozvánky.

if($rokovanie) {

$data_file = "pozvanka.txt";
$zahlavie = "
<table>
<tr><td>Miesto:</td><td>$miesto<td></tr>
<tr><td>Dátum:</td><td>$termin</td></tr>
<tr><td>Čas:</td><td>$cas</td><tr>
</table>
<table>
<tr><td>Návrh programu:</td><tr>
</table>

<table>
<tr><td>Obsah</td><td>Predkladá<tr>
</table>
";
$zapis = "$zahlavie";
if (File_Exists ($data_file)) {
$fp = FOpen ($data_file, "r+");
rewind($fp);
}
FWrite ($fp, $do_suboru);
FClose ($fp);
}

if($poslat) {
$data_file = "pozvanka.txt";
$obsah = "
<table>
<tr><td>$bod</td><td>$obsah</td><td>$predklada<td></tr>
</table>";

$do_suboru = "$obsah";
if (File_Exists ($data_file)) {
$fp = FOpen ($data_file, "r+");
}
FWrite ($fp, $do_suboru);
FClose ($fp);
}
?>
<?php
if(isset($_POST['del'])){
$data_file = "pozvanka.txt";
if(File_Exists($data_file)){
$fp = FOpen($data_file, "w");
FWrite($fp, "");
FClose($fp);
}else echo "Subor $data_file neexistuje!";
}
?>
<?
include_once "pozvanka.txt";
?>

Niečo robím blbo, a neviem, čo. Proste keď už mám v súbore zavedených niekoľko "Bodov" a chcem na začiatok dopísať hlavičku, vymaže mi to existujúce "Body". A robí to ešte jednu škaredosť, pri refreshi to opakuje posledný zápis. Kamoši, poraďte, prosím.
tiso
Profil
Máš tam r+ a do súboru zapisuješ bez toho aby si hjho obsah načítal, tak sa nediv...
Tata
Profil
tso, vďaka za upozornenie, uz to funguje (ta prva cast problemu), ale stále nevieim, ako po odoslaní vyhodiť z pamäti odoslaný obsah, aby mi ho po pripadnom refreshi stránky nepísalo do súboru ešte raz.
Anonymní
Profil *
pouzi databazu, naozaj sa budem mat lepsie
tiso
Profil
Tata po uložení musíš presmerovať skript - header("Location: http://example.com/niekam.php");
Pavel Strejček
Profil
tiso
Tata po uložení musíš presmerovať skript - header("Location: [url=http://example.com/niekam.php");
]http://example.com/niekam.php");
[/url][/i]

Nejlépe header 303.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0