Autor Zpráva
Mysho
Profil *
dobry den,
mam formular ktory posielam na spracovanie tomu istemu suboru (potrebujem to posielat tomu istemu suboru)

ked dam refersh tak sa formular odosle znova... ako sa to da elegantne vyriesit ?

vdaka za vasu namahu :)
Rellik
Profil
bud pres header a nebo pres JS

taze :

header("location=...");

a nebo:

echo '<script type="text/javascript" for="window" event="onLoad()">';
echo "<!--
window.location.href="...."";
echo '// --> </script>';
Eddie
Profil
header("location=...");
nespravne

header("Location: server.com");
spravne
Rellik
Profil
Eddie
no dobre ja to psal jako jen moznost... a trochu se mi to pomichal s tim JS
Mysho
Profil *
hm...?

takto som to nemyslel ja by som potreboval nieco ine ktore by fungovalo na principe jedineho suboru

priklad:

<?php
if (@$_POST["sent"])
{
//tu sa nieco ulozi do db ale xcem aby sa to neukladalo ked da uzivatel refresh
}

?>

<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; /* odoslanie samemu sebe*/ ?>" method="post">
<input type="hidden" neme="sent" value="true" />
</form>
Rellik
Profil
Mysho
no vzyt jo... po ulozeni do DB tam pridej ten header a nebo ten JS ono to znova nacte stranku s tim formularem...
Mysho
Profil *
jááááááááááááj prave som to pochopil vdaka za vasu trpezlivost
Pavel Strejček
Profil
Eddie
header("Location: server.com");
spravne


To je IMHO také špatně. Chybí tam protokol v URL. I když to možná bude někde fungovat.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.