21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Doktor
Profil *
chci si udělat upload na server ale:
soubor up:
<html>
<form action="upload.php" method="post">
<input type="file" name="souborek"><br>
<input type="submit" value="Upload">
</form>
</html>

soubor upload.php:
<?
$velikost_souboru = $_FILES['souborek']['size'];
$typ_souboru = $_FILES['souborek']['type'];
$jmeno_souboru = $_FILES['souborek']['name'];
$docasne_jmeno = $_FILES['souborek']['tmp_name'];

if ($velikost_souboru == 0)
exit('<br>Chyba... soubor nedošel na server.');
if ($velikost_souboru > 100000)
exit('<br>Chyba... soubor je příliš velký.');
$mime_types = 'image/gif|image/jpeg|image/pjpeg|image/png|text/plain';
$regexp = "^" . $mime_types . "$";
if (!eregi ($regexp, $typ_souboru))
exit('<br>Chyba... toto není povolený typ souboru.');
$cilova_slozka = 'tmp' . $jmeno_souboru;
if (!move_uploaded_file ($docasne_jmeno, $cilova_slozka))
exit('<br>Chyba... soubor se nezdařilo uložit.');
?>
a vono to furt říká Chyba... soubor nedošel na server. Ale jak to? Files_upload nebo jak to je napsáno v phpinfo() je na On a dál fakt už nevim,zkoušel jsem už tolik skriptů na upload ale :-(
Eddie
Profil
<form action="upload.php" method="post" enctype="multipart/form-data" >
.....
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0