Autor Zpráva
Pomerančová šťáva
Profil *
Vím, že abych se vyhnul znovu uploadování na server při refreshi stačí přesměrovat na stejnou stránku, bohužel však nejde napsat pak potvrzující zprávu echo "soubor byl nahrán";. CHci se zeptat jestli se to nedá nějak šikovně obejít aby se dalo refreshnout stránku ale i aby to napsalo potvrzující zprávu. Myslím si, že to nejde, ale za optání nic nedám:-)
Greld
Profil
použij třeba COOKIES... tím si zachováš informaci o nahrání i při přesměrování...
Alphard
Profil
1. potvrzení vypíše až druhá stránka
2. refresh pomocí javascriptu
Peca
Profil
Jednoduše refreshnout stránku s nějakým parametrem, např. ?odeslano=ok a pak na té stránce zobrazit zprávu podle tohoto parametru.
Alphard
Profil
ještě upřenění

stačí přesměrovat na stejnou stránku, bohužel však nejde napsat pak potvrzující zprávu echo "soubor byl nahrán"

přesměruj na ?upload=ok

a pak:
if ($_GET['upload'] == "ok")
echo "soubor byl nahrán";

Peca: moc to rozepisuji a píši pomale :-)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0