Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
zdravim, dnes prvykrat skusam robit s cookies a nejako mi nejde do hlavy jedna vec...

ked dam
setcookie("cookies", "neco");
tak mi vytvori v pohode

ale ked dam
setcookie("cookies", "neco", time()+3600);
cakal by som, ze mi vytvori hodinovy cookie, ale on nikde...

setcookie("cookies", "neco", time()+999999999999999999999999);
ten uz vytvori...

takze je prob. niekde v time(); a absolutne nechapem kde... co treba nadstavit?

za odpovede vopred dik...
Anonymní
Profil *
do prcic vo vsetkych navodoch sa nachadza
setcookie("cookies", "neco", time()+3600);

co moze byt chyba??? jednoducho nevytvori a nevytvori ten cookie... :(
Leo
Profil
Treba ve spatne synchronizaci hodin prohlizece (pc) a serveru? Leo
Anonymní
Profil *
2 minuty hore dole.....
Leo
Profil
V tom pripade nekde mezi zidli a klavesnici, doporucuju prohlidnout si HTTP komunikaci server - klient, co se vlastne posila, ve Firefoxu je na to treba Live HTTP Headers, Leo
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0