21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Pete
Profil *
Zdravim. Mam uklozene obrazky v Mysql (vim ze je lepsi je mit v adr, ale proste je tam uz mam a mam na to udelanou aplikaci )
Ziskavam je timto:
---- get_img1.php----
<?php
include "config.php";
$db = mysql_connect($db_host,$db_user,$db_pass);
mysql_select_db ($db_name) or die ("Cannot connect to database");
$query = "SELECT obr1, typ_obr FROM $tab WHERE id=$id";
$result = mysql_query($query);
$data = @ mysql_fetch_array($result);
if (!empty($data["obr1"]))
{
header("Content-Type: {$data["typ_obr"]}");
echo $data["obr1"];
}
else {echo "Obrázek není k dispozici";}
?>
---- get_img1.php----

Chtel bych zkusit java:Thickbox pro zobrazeni obrazku, ale

<a href='get_img1.php?id=$id&tab=$tab' title='obrazek' class='thickbox'>neco</a> mi to obrazek nezobrazi.

Ta funkce je v poradku, bez class=thickbox mi obrazky dava. Thickbox mi na obrazky bez PHP taky funguje. Takze si nerozmi ten PHP odkaz s thickboxem. Mam ten odkaz napsan spravne? Nebo me napadlo, ze pred zobrazenim bych si ten obrazek nejdrive prevedl z databaze do nejakeho tmp souboru a dal odkaz na nej. Mohl by mi nekdo doplnit tu funkci o ulozeni ziskaneho obrazku do tmp souboru, jak na to?

Dekuji mnohokrate
Pete
Profil *
Zjistil jsem, ze ve firefoxu to hodla ten obrazek opravdu zobrazit, ale zobrazi se v surove forme, tzn. ne jako obr. ale jako zmet znaku. Nikoho nic nenapada ?
Pete
Profil *
Odpovim si sam. Do thickboxu je potreba dodat podpou php v var imageURL = /.(jpe?g|png|gif|bmp|php)/gi;

A pak to zacne fungovat v IE. A firefox to zobrazi po odstraneni uvozovek --->
<a href=get_img1.php?id=$id&tab=$tab title='obrazek' class='thickbox'>

Pak to jede
Dobrýýýý
Profil *
Není nic lepšího než si pomoci sám... že?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0