Autor Zpráva
slnko
Profil *
Chcem sa spitat mam napr. stranku fero.php a na nej mam daku premenu ktora obsahuje daku hodnotu. na tejto stranke mam aj formular ktory odosielam takymto stylom:


<?php echo tep_image_submit('button_continue.gif', "posli"); ?>


a pri ododslani tohoto formularu by som chcel preniest aj hodnotu tej premennej. akym stylom by som to mal spravit?
HGD
Profil
Moc toho nevim, ale vim že se to posíle funkcí $POST ;)
http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=269
slnko
Profil *
ano to viem aj ja ze cez post len neviem ako to vyriesit pri odosielani vet to tlacitko ako je to spravene pri tom prikaze.
Alphard
Profil
moc nechápu dotaz, ale asi myslíš <input type="hidden" name="zvire" value="pes">
HGD
Profil
jako že odeslat data z formuláře na jednej stránce na stránku jinou?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.