Autor Zpráva
peetr
Profil *
Zdravim, prosim o dobru radu :-).

Raz za den stiahnem kurzovy listok (iba 5 kurzov, nie cely ), a mam kurzy zapisovat do databazy alebo mi to staci iba do suboru ? S tym ze s tymi kurzami sa bude pracovat potom na strankach a ci zo suboru budu moct naraz citaj vsetci uzivatelia (lebo zapisovat asi nie, ale zapisovat sa nebude, iba raz za den - webcron)

Takze staci tych 5 cisel zapisovat do suboru ? alebo do databazy ? co je lepsie vyhodnejsie. Vdaka
ronnie
Profil
Databáze. Soubory jsou určeny na jiné účely.
nightfish
Profil
Databáze. Soubory jsou určeny na jiné účely.
na jaké smím-li se zeptat?
Joker
Profil
Ty varianty nebudou až tak rozdílné, ale dal bych raději asi databázi. V databázi není potřeba řešit problémy s kontextem, tzn. v jakém adresáři se nachází vkládaný soubor relativně k aktuálnímu adresáři.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0