Autor Zpráva
michael
Profil *
Já jsem zkoušel něco vyhledat na svojí stránce pomocí googlu. Udělal jsem to takhle:)
<form action="http://www.google.com/search">
<input type="text" name="as_q" size=20>
<input type="hidden" name="as_sitesearch" value="novofundland.wz.cz">
<input type="hidden" name="num" value="10">
<input type="submit" value="Vyhledat">
</form>
ale nevyhledá mi to nic. Musím se někde přihlásit? nebo co mám udělat pro to aby mi to šlo? zkuste mi poradit.
nightfish
Profil
http://hrazdil.info/jak-pridat-vyhledavani-na-stranky/
michael
Profil *
Kdo by chtěl vědět jak se do PHP dají hodiny tak tady je script: <script src="http://www.clocklink.com/embed.js"></script><script type="text/javascript" language="JavaScript">obj = new Object;obj.clockfile = "0012-LtBlue.swf";obj.TimeZone = "CET";obj.width = 150;obj.height = 150;obj.wmode = "transparent";showClock(obj);</script></div>. Ale poraďte mi s tím vyhledáváním.
michael
Profil *
Jak je na tvojich stránkách že si mám vytvořit textový dokment s URL adresami. Takže třeba to budu muset dělat ve wordu a pak to nahrát? A jaké budou ty tagy? např. <a href="/fotky/o1.jpg"> ? (když chci vyhledat i fotky) a když chci vyhledávat nějaký úravek tak dám jenom <a href=" v čem se to nachází"> ?
michael
Profil *
Nebude to mít náhodou příponu .txt?
Yrrah
Profil
michael
Copak Word slouží ke psaní textových dokumentů? Textový soubor nedělá soubor textovým jen příponou TXT, to je snad jasný, ne?

A co má být ta poznámka s hodinama do PHP? Nikde tam nevidím žádný PHP kód. Možná jsi měl na mysli hodiny v JavaScriptu na stránku.
nightfish
Profil
michael
Já preferuji textový soubor, který obsahuje na každém řádku jedno URL
to znamená, že na každém řádku bude jedno samotné URL - žádné tagy
ve wordu to sice napsat můžeš, ale pak bude výhodné to uložit ve formátu "Prostý text"
michael
Profil *
A mám to teda napsat tímhle způsobem?: <a href="něco">
nightfish
Profil
michael
jestli máš problém s pochopením psaného textu, tak je mi líto... zkus si přečíst ještě jednou můj příspěvek z 11:50:25
michael
Profil *
Aha už to chápu
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
zdraim,
pro vyhledavani muzete pouzit nejaky script co se nachazi na mem webu.... :)
michael
Profil *
Sice jsem vytvořil dokument sitemap.txt a do nich každý řádek url např. http://novofundland.wz.cz/fotogalerie/fotostene.php ale i když to mám nahrané, tak mi to nejde co musím udělat dál?
michael
Profil *
1. Jak mám pojmenovat sobor
2. Mám dát nějaký odkaz z vyhledávání na textový dokument
tomas.fejfar
Profil *
Nenajde to nic, protoze o tehle strance Google nic nevi :)

http://www.google.com/search?q=site%3Ahttp%3A//novofundland.wz.cz
nightfish
Profil
michael
máš tu sitemapu vloženou v Google Sitemaps?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0