Autor Zpráva
dav.m.
Profil *
jak mám zařídit aby php script přejímal hodnoty metodou GET aniž by tyto hodnoty byly odeslány pomocí formuláře

např. tato url mě vrátí not found
http://localhost/pokus/calendar/kalendar.php?month=4&year=2007

v php scriptu kalendar.php jsem myslel, že stačí ošetření:

if(IsSet($_GET["month"])) $month = $_GET["month"];
if(IsSet($_GET["year"])) $year = $_GET["year"];

if(!IsSet($month)) $month = Date("m");
if(!IsSet($year)) $year = Date("Y");
Alphard
Profil
např. tato url mě vrátí not found
co to vrátí?
PHP script vypíše: not found
nebo Apache (nebo něco jiného) vrátí error 404

jestli 404, tak si zkontroluj cestu "http://localhost/pokus/calendar/kalendar.php", get to neovlivní
tiso
Profil
dav.m. niekde tam budeš mať inú chybu, ak Ti to nefunguje... napíš sem link - od <a href=" po </a>
okrem toho, prečo takto:
if(IsSet($_GET["month"])) $month = $_GET["month"];
if(!IsSet($month)) $month = Date("m");
-2x vyhodnocuješ podmienku, radšej:

if(IsSet($_GET["month"])){$month = $_GET["month"];}

else{$month = Date("m");}
dav.m.
Profil *
díky
hloupé = byla chyba v url : (
ne vše z netu je bez chyby : )
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0