Autor Zpráva
Paulí
Profil *
Dobrý den všem,
mám problém a doufám , že mi někdo pomůžete.....
udělal jsem si kdysi takový soubor v php ("index3.php) a měl obsah :

<?php
ob_start();
?>
<html>
<head>
<title>Základní škola Františka Kupky - &copy; Paulí</title>
<SCRIPT src="/error/1.js" type=text/javascript1.2></SCRIPT>
</head>
<body>

<?
if ($_POST)
{
SetCookie("cheslo3", $_POST["heslo3"], time()+3600);
header("location:index4.php");
exit();
}
?>
<p> </p>
<p>Vlož své heslo</p>
<form method="post" action="index3.php">
<input type="password" name="heslo3" value="" />
<input type="submit" value="Odeslat" />
</form>
<p> </p>
</body>
</html>

a to normálně jde a když zadám do toho rámečku pro heslo nějaké znaky nebo čísla , tak se to uloží do cookies pod názvem "cheslo3". No a pak jsem zkoušel udělat tento formulář na jiné stránce v php (111.php) s trochu jiným obsahem - vypadá takto :

<?php
ob_start();
?>
<html>
<head>
<title>...:Nepovolený přístup:...</title>
</head>
<body bgcolor="000000">
<?
if ($_POST)
{
SetCookie("login", $_POST["login"], time()+2000);
SetCookie("pass", $_POST["pass"], time()+2000);
header("location:login.php");
exit();
}
?>
<h1 align="center"><font color="#00FF00">Zde nemáte co dělat !!!</font></h1>
<h1 align="center"><font color="#00FF00">Opustě prosím co nejdříve tuto stránku !!!</font></h1>
<h1 align="center"><font color="#00FF00">Nebo bude Váš počítač napaden virem !!!</font></h1>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>
<form method="post" action="111.php">
<input type="password" name="login" value="" />
<input type="password" name="pass" value="" />
<input type="submit" value="Vstoupit" />
</form>
</p>
</body>
</html>

a tento druhý nefunguje - proč ??? Je to na stejný stránce a tak nemůže být problém v hostingu. Mohl by mě prosím někdo pomoct ??? Děkuji ....... s pozdravem Paulí
Paulí
Profil *
Chyba v názvu tohoto témata - název tohoto témata je "problém s "form method="post"" - poprvé jde a podruhé nejde" , ale oni mi to trochu zkrátily
nightfish
Profil
jak se projevuje nefunkčnost? máš zapnutý error_reporting na E_ALL?
Paulí
Profil *
projev nefunkčnosti ??? no prostě se to nezapíše do cookies ! ale díky , za tvoji odpověď
martinenecek
Profil
no pokud vytvaris session, tak bys v hlavicce nemel nic mit, jinak se ti session nevytvori

<html>
<head>
<title>Základní škola Františka Kupky - &copy; Paulí</title>
<SCRIPT src="/error/1.js" type=text/javascript1.2></SCRIPT>
</head>
<body>


dej az za vytvorenou session, tudiz prvne <?php .............. ?> a pak zbytek <html>.....</html>
Paulí
Profil *
Ale já jsem přece říkal ,že ten první html s tím php funguje a že TEN DRUHÝ NEFUNGUJE. A to že dám všechno php nahoru taky nefunguje. Ale jinak díky za rady
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.