21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Paulí
Profil *
Dobrý den,
prosím Vás.
Chtěl bych zjistit počet znaků v hodnotě. jak to udělám ?? prosím o odpověď. děkuji. s pozdravem Paulí.
one_k
Profil
pocet znaku v promenne typu string lze zjistit pomoci strlen()
Paulí
Profil *
Prosím o trochu upřesnění této funkce - jsem začátečník a trochu tomu nerozumím a tak jsem zadal :
<?
$a = "aaaaaaaaaa";
strlen($a)
?>
a nějak to nejde. Prosím o radu. A díky za odpověď.
Joker
Profil
Paulí
<?
$a = "aaaaaaaaaa";
echo(strlen($a));
?>

A co teď? (ta hodnota se taky musí někde použít, ne jí jen vypočítat a zahodit :-) )
jonge
Profil
Paulí
<?php
$a = "aaaaaaaaaa";
echo strlen($a);
?>

Joker: :-/ 20 sekund...
Paulí
Profil *
Dííííky moc
Joker
Profil
Joker: :-/ 20 sekund...
Se stane, alespoň mně každou chvíli :-) Tentokrát jsem byl zas rychlejší já, no ;-)
Paulí
Profil *
se nemusíte kvůli mě hádat
Paulí
Profil *
ale pokud chcete,tak pod tímhle tématem mám ještě jedno.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0