Autor Zpráva
Borsa
Profil
dobrý den,
mám napsaný skript, který mi po zadání jména a hesla a po kontrole jejich správnosti uloží do SESSION nějaké informace, se kterými chci potom znovu pracovat. po přesměrování na další skript, mám hned na začátku podmínku : (sc_login.php)
---------------------------------------------------------------------- ----------
if(isset($_SESSION['uname']))
{
echo "Vítejte!<BR> ";
echo "Jste přihlášen pod uživatelským jmémem ".$_SESSION['uname']."<BR> ";
echo "Vaše registrace proběhla ".date('j.n.Y G:i:s', ($_SESSION['cas']));
?>
<HTML>
<HEAD>
<meta http-equiv="refresh" content="4;URL=<?echo 'http://'.$_SERVER['HTTP_HOST'].':'.$_SERVER['SERVER_PORT'].'/install/ index.php';?>">
</HEAD>
<?
}
---------------------------------------------------------------------- -------------------------

v tom původním skriptu mám SESSION definované takto:
if($zaznamu == 1)
{
//echo "Vítejte uživateli ".$jmeno."<BR>";
session_start();
session_register('uprivileges','uname','cas');
$_SESSION['uprivileges'] = $uprivileges;
$_SESSION['uname'] = $jmeno;
$_SESSION['cas'] = $cas;
header('Location: http://'.$_SERVER['HTTP_HOST'].':'.$_SERVER['SERVER_PORT'].'/install/s cript/sc_login.php');
}

Jinak mi práce se session funguje normálně, nevíte kde by mohla být chyba? Nemohlo by to být třeba tím, že mám celý skript ve funkci ob_start() ---- ob_end_flush(); ? Fakt už nevím co s tím, když se přihlásím, tak jako by tam ta podmínka nebyla, namísto uvítacího textu to zobrazí znova formulář. Ale ID SESSION mám uloženo normálně v cookies, takže chyba bude asi někde jinde :(
Leo
Profil
Fajn, a co mate vlastne za problem / chybu? Leo
jarafat
Profil
No, jestli je ten první kód v samostatném souboru, chybí tam hned na začátku session_star().
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.