Autor Zpráva
neo-xp
Profil *
Ahoj, potřeboval bych radu. mam soubor, z nehoz vypisuju udaje do tabulky. Ten soubor je vsak rozsahly, potreboval bych udelat nejake deleni na vic stranek, zkousel jsem par veci ktere jsem nasel napr. v clancich o guestbooku, ale nic jsem nezporvoznil... Php kod vypada takto:

<?
$soubor = file_get_contents("http://www.eximtours.cz/slast.php/");
$radek = explode("<br />", $soubor);
$numbers_of_radek = count($radek);
if ($numbers_of_radek == 0)
{
echo "<p><strong>Nejsou žádné zájezdy na poslední chvíli</strong></p>";
}

echo"<table> ";
echo '
<tr>
<th>Stát</th>
<th>Oblast</th>
<th>Hotel</th>
<th>Stravování</th>
<th width="100">Termín</th>
<th>Cena</th>
</tr>';

foreach($radek as $zaznam) {
$udaj = explode("---", $zaznam);

$partsOD = explode("-", $udaj[6]);

$denOD = $partsOD[2] + 0;
$mesicOD = $partsOD[1] + 0;
$rokOD = $partsOD[0] + 0;

$partsDO = explode("-", $udaj[7]);

$denDO = $partsDO[2] + 0;
$mesicDO = $partsDO[1] + 0;
$rokDO = $partsDO[0] + 0;

echo"<tr> <td> $udaj[4]</td>
<td>$udaj[5]</td>
<td>$udaj[2]</td>
<td>$udaj[10]</td>
<td>$denOD.$mesicOD - $denDO.$mesicDO.$rokDO</td>
<td>$udaj[11]</td>
</tr> ";
}

echo "</table>";

?>

poradi mi nekdo prosim?? Moc diky :)
neo-xp
Profil *
Poradi nekdo prosim? Dostal jsem se az na tenhle tvar, ktery spravne vypocita rozdeleni stranek, avsak misto toho, aby tabulku rozdelli po 20ti udajich, ji vynasobi 20Ti na kazdou stranku.... Vedel by nekdo prosim? Moc dekuju.

<?
function Odkaz()
{
echo "<center><font class=cas>Zobrazit příspevky:<br><br>";

$prispevek = File("http://www.eximtours.cz/slast.php/"); //načte obsah souboru do pole
$strana = Ceil(Count($prispevek)/20); //vypocita kolik zaberou příspěvky stran (po 20)

for ($x=1;$x<=$strana;$x++): //zobrazí tolik odkazů kolik je stran
echo "<a href=posl2.php?idprispevek=$x>" . ($x*20-19) . "-" . $x*20 . "</a>&nbsp;&nbsp;&nbsp";//do každého odkazu přidá číslo strany a jaké příspěvky budou zobrazovány
endfor;
echo "</center>";

}
Odkaz();
?>


<?

if (!IsSet($idprispevek)) $idprispevek=1; //je zinicializována proměnná id, pokud ne přiřadí standartní jedničku
$pocatek = $idprispevek*20-20; //podle id spočítá od kolikátého
$konec = $idprispevek*20-1; //... do kolikáté příspěvku se bude zobrazovat

for ($i=$pocatek;$i<=$konec;$i++):

$soubor = file_get_contents("http://www.eximtours.cz/slast.php/"); //načte obsah souboru do proměnné
$radek = explode("<br />", $soubor); //rozdělí proměnnou na řádky podle <br />

echo"<table> "; //Zobrazi tabulku pro vypis ze souboru
echo '
<tr>
<th>Stát</th>
<th>Oblast</th>
<th>Hotel</th>
<th>Stravování</th>
<th width="100">Termín</th>
<th>Cena</th>
</tr>';

foreach($radek as $zaznam) {
$udaj = explode("---", $zaznam); //rozdělí zaznamy v řádku podle ---

$partsOD = explode("-", $udaj[6]); //rozdělení datumu na den, měsíc a rok

$denOD = $partsOD[2] + 0;
$mesicOD = $partsOD[1] + 0;
$rokOD = $partsOD[0] + 0;

$partsDO = explode("-", $udaj[7]);

$denDO = $partsDO[2] + 0;
$mesicDO = $partsDO[1] + 0;
$rokDO = $partsDO[0] + 0;

echo"<tr> <td> $udaj[4]</td>
<td>$udaj[5]</td>
<td>$udaj[2]</td>
<td>$udaj[10]</td>
<td>$denOD.$mesicOD - $denDO.$mesicDO.$rokDO</td>
<td>$udaj[11]</td>
</tr> "; //vypis rozdelenych dat do tabulky
}

echo "</table>";

endfor;
Odkaz();
?>

Kter
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.