Autor Zpráva
Venca od Stodoly
Profil *
Čau, potřebuji radu.
Mám vytvořenou administraci na přidávání dat do databáze automaticky :D i se to automaticky vypíše zase na stránce, ale já potřebuji, aby každej ten řádek(v budoucnu hra) měl svůj rámeček(zřejmě div).Ale nevím jak na to :(
Kcko
Profil
http://www.jakpsatweb.cz/css/

vlastnost BORDER ..
Venca od Stodoly
Profil *
No já, ale potřebuji, aby se ty okna automaticky vytvářely !
axis
Profil
tak si otevri ten php soubor..najdi si v nem vypis tech dat a akorat pred to napis
"<div>".tady jsou prikazy pro ten vypis."</div>"

k tem divum si muzes dat klidne class a pak je v css orameckovat :) popripade to vyresit pseudo tridou.Pokud ale vubec nevis o cem je rec tak se na to vykasli a popros nekoho at ti to udela.
honza123
Profil *
Tak jsem to skusil udělat takto, ale furt to nejede

<h1>Výpis nejnovějších her z databáze</h1>
<?
$spojeni = mysql_connect("xx","xx","xx" );
mysql_select_db(xx, $spojeni);
$vysledek = mysql_query(
"SELECT * FROM pridej ORDER BY id DESC",
$spojeni);
while ($zaznam = mysql_fetch_array($vysledek) ):
echo("<div style="width: 150px; height: 150px; color: black;">");
echo "<p><a href='vypishry.php?id=";
echo $zaznam["id"];
echo "'>";
echo $zaznam["nazev"];
echo "<br> ";
echo $zaznam["popis"];
echo "<br>";
echo $zaznam["ovladani"];
echo "</p></div>";
endwhile;
?>

Mám tam chybu někde jak začíná ten div
Kcko
Profil
echo("<div style="width: 150px; height: 150px; color: black;">");


tak tohle je snad spatne ne? Jestli to nevidis mrkni se na zaklady PHP jak se vypisuji uvozovky do echa ...

A) Bud pred ne das zpetna lomitka
B) Nebo tam strcis jednoduche


Projed si fakt ty zaklady ...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0