Autor Zpráva
fandaa
Profil *
Zdravim,
chci se zeptat jak upravit nento skript tak, aby fungovalo stránkování.

Problém je v tom, že se na každé stránce zobrazuje pořád to samé..

Kód:

$hostname="xxxxx";
$user="xxxxx";
$pass="xxxxx";
$database="xxxxx";

$connection = mysql_connect($hostname, $user, $pass) or die ("Chyba. Prosím zkuste tuto akci opakovat později.");
MySQL_Select_DB($database);
$vypis = MySQL_Query("SELECT * FROM videa WHERE kategorie = '$kategorie'");
$radkovani=5;


if (!isset($max))
{
$max=mysql_num_rows($vypis);
$odkud=0;
}

if (isset($odkud))
{
$kam=$radkovani+$odkud;
if ($kam>$max) {$kam=$max;}
for ($i=$odkud ; $i<$kam ; $i++)
{
$ID = MySQL_Result($vypis, "$i","id");
echo "<table width=420 height=18 cellspacing=0 cellpading=0 bgcolor=white>";
echo "<td width=15%><img src='http://fana.lukyn.com/flash-videa/images/videa/".MySQL_Result($vy pis, "$i","obrazek")."'></td>";
echo "<td width=22%><font face=arial color=green size=1>&nbsp;".MySQL_Result($vypis, "$i","nazev")."</td>";
echo "<td width=55%><font face=arial color=blue size=1>&nbsp;".MySQL_Result($vypis, "$i","popis")."</td>";
echo "<td width=8%><a color=blue size=8 href='http://fana.lukyn.com/flash-prehraj/".MySQL_Result($vypis, "$i","id").".html'>SPUSTIT</a></td><hr color=black>";
echo "</table>";
}

}
$pocet_tlacitek=intval($max/$radkovani);
if ($pocet_tlacitek < ($max/$radkovani)) { $pocet_tlacitek++; }

for ($i = 1; $i <= $pocet_tlacitek; $i++)
{ $y=($i*$radkovani)-$radkovani;
if ($y==$odkud){$tlacitko.= "<B>";}
$tlacitko.= "<font face="arial" size="1">&nbsp;
<a href="$kategorie.html?kam=$kam&max=$max&odkud=$y">$i</a>&nbsp;</font>" ;
if ($y==$odkud){$tlacitko.= "</B>";}
}

echo "<br><br>";
echo "$tlacitko<br>";


Předem děkuji za odpovědi...
WertriK
Profil
$vypis = MySQL_Query("SELECT * FROM videa WHERE kategorie = '$kategorie' LIMIT ".$odkud.",5");
fandaa
Profil *
Díky.. Zkusím to.. :)
fandaa
Profil *
nj.. ale proměnná $odkud je až pod proměnou $vypis...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.