Autor Zpráva
miky
Profil *
mam takovy problem... na mem webu ww.hogwartsweb.wz.cz - kdyz chci otevrit obrazek, na ktery vedu odkaz, tak se mi otevre v prazdnem okne.. jak udelat, aby se oteviral tam, kde ostatni stranky ???

na ty stranky to byl kod

<?php
$page=$_GET["page"];
$dir="";
$uvodni="news.php";
if ($page) {
if (file_exists($dir.$page.".php"))
include($dir.$page.".php");
else { include $dir."404.php"; }
}
else {
include ($dir.$uvodni);
}
?>

jak udelat aby mohl byt napr. odkaz ?img=adresaobrazku ???? dekuju moc !!!!
Joker
Profil
Nevím, jestli chápu otázky, ale:
1) Aby se odkaz otevíral ve stejném okně: to by mělo být normální chování odkazu. Normální odkaz bez atributu target="_blank" by se měl takhle chovat

2) Jako aby tím odkazem byl obrázek? Dát ten obrázek dovnitř toho odkazu: <a><img></a> (samozřejmě plus atributy)
super_boy_25
Profil *
ne, ja myslel jako aby se otevrel obrazek treba odkaz na neco/obrazek.jpg ja chcu aby se oteviral v tom, hlavnim ramu, tam kde ostatni texty ;-) ty maj odkaz ?page=stranka aby jsem mohl davat odkaz na obrazek treba ve tvaru ?img=obrazek, hmm??
Alphard
Profil
if (isset ($_GET['img'])
echo "<img src=\"".$_GET['img']."\" alt=\"\">
Miky
Profil *
Promin, jsem natvrdly, kam to mam vlozit ??? mezi <?php a ?> prosim, moc tomu nerozumim...
Alphard
Profil
vlož to např. do index.php

<?php
if (isset ($_GET['img'])
echo "<img src=\"".$_GET['img']."\" alt=\"\">
?>

pote se zavolá stránka: index.php?img=browser/ie_smejd.png
v jejím vygenerovaném html zdroji bude <img src=\"browser/ie_smejd.png\" alt=\"\">

tudíž bude zobrazen obrázek ie_smejd.png z adresáře browser
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.