Autor Zpráva
Pesulap
Profil
ahoj mám guestbook a v něm formulář a POSTEM si přeposílam hodnoty ve stejném dokumentu . Příspěvek se mi uloží do databáze a vypíše . ale jakmile dá někdo F5 refresh tak se vloží znovu ten samej příspěvek do databáze a vypíší se mi dva :-( co s tím ?
DoubleThink
Profil *
Přesměruj ho pomocí header() ideálně se stavem 303 Method
Kcko
Profil
proc se stavem 303 ?
Acci
Profil
Kcko
Protože proto.
Pesulap
Profil
Takže nějak takhle na konec té stránky ?

$code = 303; // kód v rozsahu 300..307
$url = 'http:http://brtnici.uzlabina.cz/index.php?stred=gbook/index&levemeny= forum&pager=1';
header('Location: '.$url, TRUE, $code);
die('Pro pokračování prosím <a href="'.htmlSpecialChars($url).'">klikněte sem</a>.');

?

Ale já mám na indexu
<?php
ob_start();
?>
<html>
.
.
.
.
.
</html>
<?php
ob_end_flush();
?>


bude to fungovat ?
Kcko
Profil
Aha pekne,,, tak to jsem netusil, ze to lze takto delat. Diky, jsem zas o chlup chytrejsi
Pesulap
Profil
Ale kvůly tomu bafrování mi to nefungujou header :-( jak ?
tiso
Profil
Pesulap skús viacej rozmýšľať, čítať, skúšať... Potom sa pýtaj... Viem že si začiatočník, ale ak to myslíš s programovaním vážne tak by si sa mal naučiť poradiť si sám, čím skôr tým lepšie...
Pesulap
Profil
Jo je to hezký , ale promin s timhle si rady nevim :-( prostě jsem zkoušel hromadu věcí ale tohle nejde a nejde ! Tak nevim a prosim o pomoc !
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.