21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Hanz
Profil
Potřeboval bych vytvořit jednu věc, ale nevím jestli to není možná moc těžké (PHP totiž neumím).
Chtěl bych script, který by fungoval podobně jako na TOPlistu. Zjišťoval prohlížeč rozlišení, atd. A hlavně verzi FlashPlayeru. Nechci vytvořit takový server. Stačí mi script, který to zjisí a zapíše výsledek do nějakého souboru. V tom souboru bych si to představoval asi takhle:

Prohlížeče
Mozilla: 20x
IE: 100x
........

Rozlišení
1024x768 : 80
...........

Verze pluginu
7 : 80
6 : 20
............


Jenom takový seznam. Jo a potřeboval bych aby to bylo s tou ikonou (jako na tom TOP listu) --> nechci používat nic podobného jako jo Blueboard, už zmiňovaný TOPlist atd..
Chtěl bych tam totiž i celkem dost tu podporu prohlížečů (pluginy, ....)

No možná je to moc složité nato aby mi to někdo udělal. Ale kdyby mněl někdo čas tak bych mu byl vděčen. Jo a málem jsem zapomněl na dost podstatnou věc! Pokud možno tak by to mnělo být bez databáze. Ale nepohrdnu ani tím s databází.
llook
Profil
Prohlížeč se dá zjistit z proměnné $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], ale verzi Flashe ani rozlišení pomocí PHP nezjistíš. To lze zjistit pouze klientským Javascriptem (nebo VBScriptem v MSIE). Měřící systémy to dělají tak, že pomocí Javascriptu zjistí tyhlety údaje a odešlou je skriptu na server, aby je uložil.
Honza Hučín
Profil
Na Intervalu byl seriál o tom, co všechno se dá zjistit o uživatelích:
http://interval.cz/serial.asp?serial=12
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0