Autor Zpráva
lunchmeat
Profil
potrebu naincludova na sve stranky dokument v pdf, ale pise mi to nejake chyby

pisu to takhle:

<?php
include("./material/p.pdf");
?>

nebo

<?php
header("Location:./material/p.pdf");
?>
Alphard
Profil
nestačilo by dát normální html odkaz <a href="material.pdf">Materiály</a>?
jestli to musí být v PHP, tak se musí poslat vhodná hlavička (klient se informuje o příchodu PDF) a poté vypsat PDF
DJ Miky
Profil
Největším zdrojem chyb u header() je to, že před ním máš už nějaký výstup (text, ale i mezera či prázdný řádek).
jonge
Profil
Ach jo. Pokud chceš poradit, pošli nám zdroják a napiš jaké chyby to vypisuje…
lunchmeat
Profil
tady je zdrojak

1 <?php
2 include("./material/p.pdf");
3 ?>

a tady mas chbu kterou to vypisuje


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:webapchpjpindex.php:16) in C:webapchpjpsekce utorial.php on line 2

ale nejak nevidim chybu na tom druhem radku
Joker
Profil
To je nějaké zvláštní. Jestli ten uvedený zdroják vyhodí uvedenou chybovou hlášku, nějak se do toho zdrojáku musí dostat obsah index.php.
JArafat
Profil *
Ta chyba vám říká, že se už něco vypsalo na obrazovku, tudíž již byla poslána hlavička. Tím, že chcete inkludovat pdf soubor definujete hlavičku, která již byla definována.

Je tedy nutné najít to, co se před tím inkludováním vypisuje na obrazovku a smazat to. Je možné, že je to nějaký prázdný znak na začátku souboru, takže si zkuste ten soubor otevřít např. v notepadu a zkontrolujte, jestli tam úplně na začátku není nějaký paznak.
DJ Miky
Profil
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:webapchpjpindex.php:16) in C:webapchpjpsekce utorial.php on line 2

Jak už jsem psal:

Největším zdrojem chyb u header() je to, že před ním máš už nějaký výstup (text, ale i mezera či prázdný řádek).

Odstraň proto všechen výstup před voláním fce header().
lunchmeat
Profil
vsechno jsem zkontroloval zadny prazdny znak tam navic nemam a jeste jsem odstranil vsechen vystup pred volanim funkce header()

ted jsem to zkusil takhle:

<?php
include("./material/p.pdf");
?>

hlasi mi to tohle:

Warning: Unexpected character in input: ''ASCII=14) state=1 in C:webapchpjpmaterialp.pdf on line 2362

Parse error: parse error, unexpected T_STRING in C:webapchpjpmaterialp.pdf on line 2362


ale v pdf souboru nepozoruji zadne chyby
nightfish
Profil
lunchmeat
ty se snažíš donutit PHP parser, aby PDFko zpracoval jako kdyby to byl PHP kód
to není zrovna nejlepší nápad
takže když už, tak

<?php
Header("Content-type: application/pdf");
readfile("./material/p.pdf");
?>
lunchmeat
Profil
jo v tak uz mi to slape resil jsem to sice trosku jinak, ale diky
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0