21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
martinenecek
Profil
Zdravim do fora,

mam problem s testovanim prohlizece na cookies. Nejak jsem to zkousel, ale bez uspechu. Potrebuji po najeti stranky XXX.php aby to vytvorilo cookies a otestovalo hned, jestli byla vytvorena a kdyz ne, napsala se hlaska, vas prohlizec nepodporuje cookies. ZKousel jsem to na vytvoreni session, bohuzel mi to nefunguje podle mych predstav. Nevim jestli to jde takle udelat na vstupni strance, prece hlavicka se musi odesilat a az pak testovat.. tak nevim..

Dekuji za radu.
djlj
Profil
a otestovalo hned, jestli byla vytvorena
Viz http://cz.php.net/setcookie
martinenecek
Profil
jasne tak jsem to zkousel ale jestli to chapu dobre, musim na jednom scriptu vytvorit cookies a odeslat na jiny nebo ten samy...a tam ho otestovat ? Nejde to nejak otestovat na jedne strance tak, aby nebylo potreba mackat tlacitko a pod ?
martinenecek
Profil
setcookie ("TestCookie", "Zkušební hodnota");

if (!isset($TestCookie)) {

echo "cookies jsou zakazany";

}

proc to nejde ? dekuji
Iškuda
Profil
if (!isset($_COOKIE["TestCookie"]))

Takhle by to mělo být.
djlj
Profil
Nejde to nejak otestovat na jedne strance tak, aby nebylo potreba mackat tlacitko a pod ?
Ptáš se už podruhé, a já tě znovu odkazuji na http://cz.php.net/setcookie, kde je jasně napsáno, že ne.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0