Autor Zpráva
Radioactive
Profil *
Dobrý den,kamarád má napsaný uploader pro upload obrázků.Potřebuji po někom kdo to dokáže změnit ten uploader tak,aby místo souborů .jpg a .gif bral pouze soubory .cfg;a ještě bych chtěl aby to místo ověřování rozměrů obrázků ověřilo velikost a omezilo velikost uploadovaného souboru na 50kb.Tady je kód uploaderu:

//avatar
$filepath = "./images/avatars/";
if ($avatar['name'] != "" OR ($_POST['avatar_url'] != "" AND $_POST['avatar_url'] != "http://")) {
if($avatar['name'] != "") {
move_uploaded_file($avatar[tmp_name], $filepath.$avatar[name].".tmp");
} else {
$avatar[name] = strrchr($_POST['avatar_url'],"/");
if(!copy($_POST['avatar_url'],$filepath.$avatar[name].".tmp")) {
$error = "can not copy file from server";
die('ERROR: '.$error.'<br><br><input type="button" class="button" onClick="javascript:history.back()" value="Back">');
}
}
@chmod($filepath.$avatar[name].".tmp", 0755);
$info = getimagesize($filepath.$avatar[name].".tmp");
if($info[0] < 91 && $info[1] < 91) {
if($info[2] == 2) {
$pic=$id.'.jpg';
if(file_exists($filepath.$pic)) @unlink($filepath.$pic);
if(file_exists($filepath.$id.'.gif')) @unlink($filepath.$id.'.gif');
rename($filepath.$avatar[name].".tmp", $filepath.$pic);
safe_query("UPDATE ".PREFIX."user SET avatar='$pic' WHERE userID='$id' ");
}
elseif($info[2] == 1) {
$pic=$id.'.gif';
if(file_exists($filepath.$pic)) @unlink($filepath.$pic);
if(file_exists($filepath.$id.'.jpg')) @unlink($filepath.$id.'.jpg');
rename($filepath.$avatar[name].".tmp", $filepath.$pic);
safe_query("UPDATE ".PREFIX."user SET avatar='$pic' WHERE userID='$id' ");
}
else {
if(unlink($filepath.$avatar[name].".tmp")) {
$error = "invalid picture-format (allowed: gif or jpg)";
die('ERROR: '.$error.'<br><br><input type="button" class="button" onClick="javascript:history.back()" value="Back">');
} else {
$error = "upload failed";
die('ERROR: '.$error.'<br><br><input type="button" class="button" onClick="javascript:history.back()" value="Back">');
}

}
}
else {
@unlink($filepath.$avatar[name].".tmp");
$error = "picture is to big max 90/90px";
die('ERROR: '.$error.'<br><br><input type="button" class="button" onClick="javascript:history.back()" value="Back">');
}
}

tiso
Profil
Radioactive a čo za to?
Radioactive
Profil *
nevim co by si chtel?
tiso
Profil
Radioactive - ty niečo chceš spraviť, tak ty máš ponúknuť protihodnotu... Prečo si sa neobrátil na toho kamoša?
Radioactive
Profil *
pocital jsem ze tady je pomoc zdarma,platit za to asi nebudu nebo nevim jak si to asi predstavujes....zkusim jetse toho kamose.
tiso
Profil
Radioactive - pomoc áno, ale pomoc s problémom, nie úprava skriptu na mieru - za to sa normálne platí, nevidím dôvod prečo by to tu malo byť inak. Máš dojem že ľudia nemajú čo na robote iba upravovať cudzie skripty podľa Tvojich požiadaviek?
Radioactive
Profil *
takze trosku jinak,upravim si to sam uz vim jak na to,ted jenom potrebuju POMOCTs tim,co mam napsat misto toho "getimagesize" protoze tento kod bere velikost obrazku v pixelech ale ja potrebuju aby mi to vzalo velikost souboru v kB.s tim si nevi ani kamos rady.budud rad kdyz mi alespon stimhle pomuzete...
djlj
Profil
ja potrebuju aby mi to vzalo velikost souboru v kB
filesize. Viz manuál.
Leo
Profil
Fce getimagesize je vam k nicemu, protoze .cfg soubor nejspis neni obrazek. Leo
Radioactive
Profil *
Viz manuál.
Jaký manuál?
Petr Tichý
Profil
php.net
Petr Tichý
Profil
resp. php.net/filesize
Radioactive
Profil *
Takže jsem si upravil kód podle představ,ale stejně mi nepustí ani .cfg ani .rar soubory.Opravdu nevím proč.
Můžete se mi na to někdo podívat?Opravdu budu vděčný.
(Hlášky errorů jsem zatím neměnil,nemá to snad zatím smysl)
 //cfglink

$filepath = "./cfg/";
if ($cfglink['name'] != "" OR ($_POST['cfglink_url'] != "" AND $_POST['cfglink_url'] != "http://")) {
if($cfglink['name'] != "") {
move_uploaded_file($cfglink[tmp_name], $filepath.$cfglink[name].".tmp");
}
@chmod($filepath.$cfglink[name].".tmp", 0755);
$info = filesize($filepath.$userpic[name].".tmp");
if($info[0] < 50000 && $info[1] < 51000) {
if($info[2] == 2) {
$fll=$id.'.cfg';
if(file_exists($filepath.$fll)) @unlink($filepath.$fll);
if(file_exists($filepath.$id.'.rar')) @unlink($filepath.$id.'.rar');
rename($filepath.$cfglink[name].".tmp", $filepath.$fll);
safe_query("UPDATE ".PREFIX."user SET cfglink='$fll' WHERE userID='$id' ");
}
elseif($info[2] == 1) {
$fll=$id.'.rar';
if(file_exists($filepath.$fll)) @unlink($filepath.$fll);
if(file_exists($filepath.$id.'.cfg')) @unlink($filepath.$id.'.cfg');
rename($filepath.$cfglink[name].".tmp", $filepath.$fll);
safe_query("UPDATE ".PREFIX."user SET cfglink='$fll' WHERE userID='$id' ");
}
else {
if(unlink($filepath.$cfglink[name].".tmp")) {
$error = "invalid picture-format (allowed: cfg or rar)";
die('ERROR: '.$error.'<br><br><input type="button" class="button" onClick="javascript:history.back()" value="Back">');
} else {
$error = "upload failed";
die('ERROR: '.$error.'<br><br><input type="button" class="button" onClick="javascript:history.back()" value="Back">');
}

}
}
else {
@unlink($filepath.$cfglink[name].".tmp");
$error = "picture is to big max 90/90px";
die('ERROR: '.$error.'<br><br><input type="button" class="button" onClick="javascript:history.back()" value="Back">');
}
}

Vždycky to napíše todle:ERROR: invalid picture-format (allowed: cfg or rar)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.