Autor Zpráva
samik
Profil
Dobry den
mam web delany pomoci <div>u a do obsahoveho divu includuji.. Mam nastavenej mod_rewrite..
Udelal jsem si script na upload souboru na web a ukladani odkazu na nej do databaze..
Kdyz soubor s timto scriptem otevru samostatne, neincluduji ho, tak funguje jak ma a vsechny operace provede, ale kdyz ho includuji pres web tak se v pulce nejak zasekne, nevi nekdo cim by to mohlo byt??
samik
Profil
Pokud potrebujete vic informaci tak prosim napiste co, s psanim na fora nemam moc zkusenosti
DJ Miky
Profil
tak se v pulce nejak zasekne

Hlavně tohle potřebuje lépe vysvětlit.
samik
Profil
Vysvetleni: Mam tam udelane at se mi vypisuji promenne a promenna ve ktere mam ulozeny prikaz mysql_query mi pri neincludovani scriptu vypise 1, kdyz script includuji, tak se nevypise nic a soubor se neulozi ani do adresare ani do databaze
tiso
Profil
1. nebijú sa Ti tam premenné s tým mod_rewrite?
2. neinkluduješ ten súbor z iného adresára?
samik
Profil
Soubory mam vsechny ve stejnem adresari a kdyz odstranim mod_rewrite tak to nepomaha :(
Mozna bude neco vadit ve scriptu pro includovani

<?php
$uvod = "uvod.php";
if(isset($_GET['page'])) {
$strana = $_GET['page'];
$soubor = $page.".php";
if(file_exists($soubor)) {
if($soubor == "index.php") { include($uvod); }
else { include($soubor); }}
else { include("404.php"); }}
else { include($uvod); }
?>
tiso
Profil
samik sprav si poriadok so zátvorkami {} a názvami premenných:
$strana = $_GET['page']; vs. $soubor = $page.".php";
samik
Profil
Porad nic nepomaha.. Vypisu vam vsechny scripty kterych se to tyka..
Script na includovani do <div>:

<?php
$uvod = "uvod.php";
if(isset($page)) {
$soubor = $page.".php";
if(file_exists($soubor)) {
if($soubor == "index.php") include($uvod);
else include($soubor); }
else include("404.php"); }
else include($uvod);
?>

Prvni soubor scriptu s uploadem:

<form action="/acc" method="post">
<table bgcolor="black">
<tr><td><b>Jméno:</b></td>
<td><input type="text" name="jmeno"></td></tr>
<tr><td><b>Heslo:</b></td>
<td><input type="password" name="heslo"></td></tr>
<tr><td><input type="submit" name="ok" value="Odeslat"></tr></table></form>

Druhy soubor:

<?php
$upload = "<form action="/soubory" method="post" enctype="multipart/form-data"> <table> <tr><td><b>Soubor:</b><input type="file" name="soubor"></td></tr><br> <tr><td><b>Název: </b><input type="text" name="nazev"></td></tr><br> <tr><td colspan="2"><input type="submit" name="poslat" value="Uploadnout"></td></tr></table></form> ";
if ($ok);
if ($_POST["jmeno"] == "jmeno" and $_POST["heslo"] == "heslo") {
echo $upload;
}
else
echo "<b>Špatné jméno nebo heslo</b>"
?>

Treti soubor, hlavni:

<?php
$con = mysql_connect("mysql.wz.cz", "jmeno", "heslo");
if (!$con) {
echo "Nejde připojit k databázovému serveru";
return;
}
if (!mysql_select_db("samclick")) {
echo "Databáze nenalezena";
return;
}
if ($poslat)
if (move_uploaded_file ($soubor, "./upload/$soubor_name")) {
$add = mysql_query("INSERT INTO soubory VALUES (0, '".$nazev."', '".$soubor_name."')");
$add;
echo "Soubor byl úspěšně uložen";
}
else
echo "Došlo k chybě..<br>";
echo $soubor_name;
echo "<br>";
echo $add;
echo "<br>";
echo $nazev;
?>


Jestli poradite budu vam velice vdecny.. Fakt uz netusim co s tim..
samik
Profil
Tak prisel jsem na to kde presne je chyba, co se tomu pri includovani nepovede..
tento radek :
move_uploaded_file ($soubor, "./upload/$soubor_name");

Ale stejne netusim co s tim, uz jsem zkusil snad vsechno
Rellik
Profil
A tohle si zkusil??

$cesta= './upload/';
move_uploaded_file ($soubor, $cesta.$soubor_name)
samik
Profil
DIKY MOOOC VALI TO.. To by me nikdy nenapadlo.. ;)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0