Autor Zpráva
Hugoman
Profil
Da sa poslat nieco cez get a tak to vynulovat v url? ak nejeka premenna pride v url aby sa proste vynulovala v url prehliadaci, inac napadlo ma jedine vystup posielat spat cez header.. :(
djlj
Profil
Ne, to nejde. Posílej POSTem.
Alphard
Profil
napadlo ma jedine vystup posielat spat cez header

tak se to běžně dělá header ("location: blablabla");
Hugoman
Profil
Ne, to nejde. Posílej POSTem.

nevadi napriklad ked je potom <form> a v nom dalsi <form> akoby vnoreny?
Joker
Profil
nevadi napriklad ked je potom <form> a v nom dalsi <form> akoby vnoreny?
Vnořené formuláře jsou v HTML zakázané. Ani mi není jasné k čemu by byly dobré.
Hugoman
Profil
mam kosik, cely je vo <form> a tak ked chcem prepocitat polozky, tak sa prepocitava cely obsah upraveneho kosika, takze vo vnutri mam este male X-ka pre odstranenie toho ktoreho vyrobku, asi najlepsie je to posielat cez GET odkazom, staci to URL po precisteni poslat ako header() a v sessions poslat upraveny pocet vyrobkov, btw. odstranit vybrany vyrobok odkazom...
djlj
Profil
Hugoman
A proč by nemohl mít jeden form více tlačítek, jejichž stik budeš testovat v php pomoct isset()? :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.