Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
dave777 Profil * |
#1 · Zasláno: 27. 3. 2007, 14:56:57
Cau. Resim 1 problem. Kdyz kliknu na vrchni menu, tak se mi nacte podmenu v
levem sloupci. Kod v menu: <ul> <li><a href = "?page=firma" ><strong>Firma</strong></a></li> <li><a href = "?page=technologie"><strong>Technologie</strong></a></li> <li><a href = "?page=produkty"><strong>Produkty</strong></a></li> <li><a href = "?page=servis"><strong>Servis</strong></a></li> <li><a href = "?page=kontakt"><strong>Kontakt</strong></a></li> <li><a href = "?page=kariera" ><strong>Kariéra</strong></a></li> </ul> Kod v podmenu: <?php switch ($page) { case "technologie": include ('technologie.php'); break; case "produkty": include ('produkty.php'); break; case "kariera": include ('kariera.php'); } ?> Zde se mi vyberou urcite odkazy. Jak mam prosim dal pokracovat, aby se mi nacetla stranka v obsahu(div "main") po kliknuti na odkaz v menu a yaroven menu zustalo, jake je. Predem dekuji. |
||
tiso Profil |
#2 · Zasláno: 27. 3. 2007, 15:47:36
..podľa toho ako si začal budeš potrebovať ďalšiu premennú v url a 2-itý foreach...
|
||
dave777 Profil * |
#3 · Zasláno: 27. 3. 2007, 17:47:08
Nebo byste doporucili lepsi reseni?
|
||
Nox_lbc Profil |
#4 · Zasláno: 27. 3. 2007, 17:50:58
Nebo byste doporucili lepsi reseni?
Mít stránky skutečně technologie.php, produkty.php a pomocí include vkládat stejné pasáže (hlavičky, menu, patičky) ... |
||
dave777 Profil * |
#5 · Zasláno: 27. 3. 2007, 18:39:45
vyreseno, ale dik
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0