Autor Zpráva
klaksoon
Profil
načítám obrázky pomocí while ze složky, aby se mi zobrazovaly postupně jak chci tak jsem je pojmenoval 01.nazev1.jpg, 02.nazev2.jpg, 03.nazev3.jpg atd. Na lokále mi to jde postupně od 01 až 0.něco, ale na serveru to jde napřeskáčku. Nevíte co s tím?
one_k
Profil
zkus to opravit.
klaksoon
Profil
jak to mám opravit
one_k
Profil
jak to mam vedet?
klaksoon
Profil
nebo co mám opravit, když na lokále to je dobře a na serveru špatně
one_k
Profil
zkus opravit server..
nebo sem zkus dat ten kod a mozna se o kousek pohneme..
klaksoon
Profil
$adresar=dir("trasa1/images/$den/small");

$tmp=$adresar->Read();
$tmp=$adresar->Read();
while($obrazek=$adresar->Read())
{
list($w, $h) = getimagesize("trasa1/images/$den/small/$obrazek");

$obrazek_bez_pripony_a_cisla=substr($polozka,3,-4);
$obrazek_bez_cisla=substr($polozka,3);

echo "$obrazek_bez_pripony_a_cisla<br>";
echo "<a href='trasa1/images/$den/$obrazek_bez_cisla><img src='trasa1/images/$den/small/$obrazek' width=$w height=$h></a>";
}
$adresar->Close();
one_k
Profil
problem bych videl v tom ze DIR bere soubory podle toho jak jsou serazene na disku.
rad si je proto podle toho cisla jeste v php.
klaksoon
Profil
a můžeš mi to napsat jak? díky
klaksoon
Profil
nějak se to asi dá přes sort(), ale bádal jsem a bádal a nic jsem nevybádal
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.