Autor Zpráva
arnir
Profil
delam takovousurfovaci listu na jedny kredity ale no to neni dulezity.
potrebuji aby kdyz cas dobehne na nulu tak aby se tam napsalo kredity byly pricteny
mam to takto ale je tam porad napsano kredity pricteny


jak tento cas dobehne na nulu, budou vam kredity pricteny a muzete stranku zavrit<BR>
<form name="form">
cas <input type="text" name="timer" size="3" readonly> s
</form>

<script language="JavaScript">
var t = 10 // konstanta v sekundach znovunacitania stranky

function Timer(){
document.form.timer.value = t // vypis do formulara
if(!t) // uplynula doba casovaca
parent.frames["head"].location = "head.php?oldSize=<?echo $newSize?>"
else{
t--
setTimeout("Timer()",999) // spusti opat o 1 sekundu
}
}
Timer() // spustenie odpocitavania
</script>
<?
if ($timer==0)
{

echo "kredity byly pricteny";
}
else
{
echo "pockejte prosim";
}
?>


nevite kde je chyba?
DJ Miky
Profil
Nikde tam nevidím propojení toho JS s PHPčkem...
arnir
Profil
to odpocitavani se vypisuje v tom inputu, a ten ma nazev jako ta promenna...
to nestaci?
jak to mam propojit?
Joker
Profil
Kde se v PHP nastavuje proměnná "$timer"?
arnir
Profil
jako $timer== cemu?
DJ Miky
Profil
Ne, kde dostáváš hodnotu z JavaScriptu do PHP do proměnné $timer.
arnir
Profil
java script prave neumim
vzal jsem to z jednoho chatu ktery se kazdych 10 sekund aktualizoval...
arnir
Profil
tak jak?
dekuji
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.