Autor Zpráva
bj
Profil *
Dobry den,

rad bych se zeptal jak se pracuje se soubory pomoci PHP. Chci ukladat a nacitat obrazky, ale vubec nevim jak na to, co se tyce ukladani. Myslim si ze MySql s tim nic nezmuze. Mohl bych poprosit o nejakej link, kde je nejaky popis jak pracovat (nacitat a ukladat) soubory v PHP.

Mnohokrat dekuji
YaD
Profil
V PHP pridas obrazok cez formulár a adresou do MySQL
v MySQL sa prida adresa
a v PHP sa zasa vytiahne
bj
Profil *
Jo, to me nenapadlo ze to je pomoci adresy. Diky
Figy
Profil
if((!$pripoj = @mysql_connect(SQL_HOST, SQL_USERNAME , SQL_PASSWORD))

$dotaz = "INSERT INTO registrace

($login, $heslo, $email, $prezdivku) VALUES ('" . addslashes($_POST[login]) . "', '" . sha1($_POST['login']) . "', '" . sha1($_POST['password']) . "', '" . sha1($_POST['email']) . "', '" . sha1($_POST['prezdivka']) . "', '" . sha1($_POST['jmeno']) . "', '" . sha1($_POST['prijimeni']) . "', '" . sha1($_POST['vek']) . "', '" . sha1($_POST['icq']) . "', '" . sha1($_POST['telefon']) . "' )";)



Nevite nekdo prosim kde mam chybu ???? ...ja uz sem bezradnej :'(
djlj
Profil
Figy
A proč to jako píšeš sem?

Nevite nekdo prosim kde mam chybu ?
Ano, vím, kde máš chybu. Založ si vlastní téma.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.