Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Dr_Lama Profil |
#1 · Zasláno: 9. 4. 2007, 18:16:26
Zdravim všechny,
mám tu na testování FCKeditor a dívim se tomu co z toho leze do kodu za patlanici ... originalni text, ktery se i pres prohližeč zobrazi je dodávají výrobku výraznou nezaměnitelnou chuť a vůni ale ve zdrojovem kodu se to uklada takto: dodávají výrobku výraznou nezaměnitelnou chuť a vůni A ted otazka .. pres prohlížečš s kodovaní win-1250, se to zobrazuej vporadku, ale ma to nejaky negativni vlil pro vyhledavciho robota ? Přečte to spravne nebo to nerozezna češtinu a slova ??? Dekuji za radu |
||
Peca Profil |
#2 · Zasláno: 9. 4. 2007, 18:59:16
Mám pocit, že to dělá nastavení FCKConfig.IncludeLatinEntities = false; nebo nějaké podobné v fckconfig.js
|
||
Dr_Lama Profil |
#3 · Zasláno: 9. 4. 2007, 19:02:27
Peca
dik, už jsem to objevil, v source je seznam i entit jde to tam editovat... Ale vubec netusim jak zmenit toolbar, aby tam nebylo tolik tlacitek, podle navodu to delam a pise mi to ze toolbar neexistuje, pro tom ho tam v fckconfig.js :( |
||
Peca Profil |
#4 · Zasláno: 9. 4. 2007, 19:10:11
Uprav přímo FCKConfig.ToolbarSets v tom souboru. Ale nezapomeň na F5, aby se změny projevily.
|
||
Dr_Lama Profil |
#5 · Zasláno: 9. 4. 2007, 19:14:51
Peca
jenze me to pise ze ten toolbar neexistuje proste nemuzu zmenit na nic jinyho , jak tam dam MyToolbar nebo Basic, ktere tam byly uvedeyn jako vzor pise to ze nejsou definovany |
||
Dr_Lama Profil |
#6 · Zasláno: 9. 4. 2007, 19:17:31
Tohle dam fo toho js configu
FCKConfig.ToolbarSets["MyToolbar"] = [ ['Cut','Copy','Paste','PasteText','PasteWord'], ['Undo','Redo','-','Bold','Italic','Underline','StrikeThrough'], '/', ['OrderedList','UnorderedList','-','Outdent','Indent'], ['Link','Unlink','Anchor'], '/', ['Style'], ['Table','Image','Flash','Rule','SpecialChar'], ['About'] ] ; a pri spusteni dam $oFCKeditor->ToolbarSet = 'MyToolbar'; a pise to ze to neexistuje :( |
||
Peca Profil |
#7 · Zasláno: 9. 4. 2007, 19:47:10
Je správně nastavený $oFCKeditor->BasePath? Co přesně to píše za chybu? JS neb PHP?
|
||
Eddie Profil |
#8 · Zasláno: 9. 4. 2007, 19:56:04
vymaz cache a potom by ti to uz malo ist...
|
||
harry256 Profil * |
#9 · Zasláno: 10. 4. 2007, 11:38:28
Zdař, tak jsem teď právě tenhle problém se znaky taky řešil a stačí jen v souboru fckconfig.js nastavit místo tohoto:
FCKConfig.EnableXHTML = true; FCKConfig.EnableSourceXHTML = true toto FCKConfig.EnableXHTML = false; FCKConfig.EnableSourceXHTML = false ; |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0