| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| milbr Profil * |
#1 · Zasláno: 11. 4. 2007, 19:36:22
Dobrý večer,
nerad otravuji, ale nevím kde jinde bych našel radu. Předávám si proměnné $tabulka a $info pomocí formuláře, ktré na další stránce zpracovávám. <form action="detail.php" method="get"> <input type="hidden" name="vybertabulku" value="$tabulka"> <input type="hidden" name="poradi" value="".$info["id"]."" > <input type="submit" value="odeslat" > </form> Chtěl bych se zeptat, zda jde nějak předávat více proměnných odkazem a ty na další straně zpracovávat, protože při použití výše jmenovaného způsobu mi vše funguje perfektně ale při vytváření site: map mi Google neprojede proměné směřující na tyto další stránky stránky. Děkuju moc Milan |
||
| Senyx Profil * |
#2 · Zasláno: 11. 4. 2007, 19:46:59
nevim jestli odpovídam na to co se ptáš, ale proměné můžeš předávat normálně za otazník:
index.php?vybertabulku=tabulka&poradi=5
|
||
| milbr Profil * |
#3 · Zasláno: 11. 4. 2007, 20:50:20
Senyx
Moc děkuju za odpověď, zkouším to poslat dále ke skriptu index.php kde proměnné dál předávám (ukládám) takto: $tab=$_GET["vybertabulku"]; $vyber=$_GET["poradi"]; Je to správně? Nějak mi to nechce fungovat. Moc moc dík Milan |
||
| Senyx Profil * |
#4 · Zasláno: 11. 4. 2007, 21:56:02
Takhle je to správně...
Co natom konkrétně nefunguje...? |
||
| milbr Profil * |
#5 · Zasláno: 12. 4. 2007, 13:31:03
Senyx
Mooc!!!! a moc díky funguje to, měl jsem tam chybku v uvozovkách S pozdravem pěkného dne Milan |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0