Autor Zpráva
Pesulap
Profil
Ahoj lidi mám tyto příkazy

if (!copy($odkud, $cil)) {
print ("chyba");
}


v proměnné "odkud" je uloženo
./soubory/fanda.jpg
v proměnné "cíl" je
./fotogalerie/fotky/tabory/1994/fanda.jpg

a nejde mi to :-( nevíte co s tím ? jak to mám udělat aby sem mohl na FTP přesouvat soubory pomocí PHP ?
prejezd
Profil
Ja to dělám takhle. Nevim jestli je ten script upkně ideální, ale funguje.


if ($soubor) {
if (is_uploaded_file($soubor)) {
if ($soubor_type=="text/plain" or $soubor_type="text/html") {
$cil="nekde/nekde/$soubor_name";
if (!move_uploaded_file ($soubor, $cil)) {
Chyba ("Při nahrávání $soubor_name došlo k chybě!");
}
}
}


a formulář musí být enctype="multipart/form-data" jinak to nefunguje
Pesulap
Profil
if (!move_uploaded_file($odkud, $cil)) {
print ("chyba");
}

mám to takhle
<form method='post' enctype='multipart/form-data' >
a nic :-(
tiso
Profil
Pesulap - má adresár /fotogalerie/fotky/tabory/1994 nastavený správny chmod? Aké chyby Ti to píše?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.