Autor Zpráva
MAUGLI
Profil *
V mé diskuzi čím dál tím víc přibývá vzkazů viz. příklad níže.... nevíte jak se toho zbavit a co to je za ****??

Hello. I love your! <a href= http://new-drug.newdrugsite.info/side-effects-of-the-drug-nexium.html >Side effects of the drug nexium</a> <a href= http://new-drug.newdrugsite.info/prescription-drug-stores.html >Prescription drug stores</a> <a href= htt

Díky

M.
tiso
Profil
1. mazať
2. implementovať ochranu voči robotickému spamu
MAUGLI
Profil *
Může mi někdo říct víc o ochraně vůči robotickému spamu?

Díky moc, nic o tom nevím

M.
pavel prochazka.zde.cz
Profil *
MAUGLI stahni si moji knihu navstev. Je na mem webu. Je tam implementovana primitivni ochrana kde je potreba opsat cislovku, ktera je napsana slovem ale je ji potreba zadat cislici. Faka to super uz zadni spam....
Tu ochranu tu dal nekdo k dispozici ale nevim kdo to byl.
MAUGLI
Profil *
Tak to bych zvládnul taky, ale uvítal bych něco, co by "nezatěžovalo" uživatele, kteří chtějí něco vkládat... diskuze docela běží, takže přes INPUT je to dost nepohodlné :(((
MAUGLI
Profil *
Co je to třeba "ochrana javascriptem" ?
MAUGLI
Profil *
Jak třeba funguje toto?

<noscript><p>Vyplňte nospam: <input name="robot" size="6" /></p></noscript><script type="text/javascript">document.write('<input type="hidden" name="robot" value="no' + 'spam" />');</script>
Alphard
Profil
<noscript><p>Vyplňte nospam: <input name="robot" size="6" /></p></noscript><script type="text/javascript">document.write('<input type="hidden" name="robot" value="no' + 'spam" />');</script>

jestliže nefunguje javascript, je zobrazeno pole pro zadání "nospam", jestli že funguje, zajistí to, na serveru se zkontroluje hodnota pole a vyhodnotí se spam
MAUGLI
Profil *
Je problém mít ve formuláři 2x INPUT hidden?
bukaj
Profil
Je problém mít ve formuláři 2x INPUT hidden?
ne. tedy pokud myslíš <input type="hidden"...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0