Autor Zpráva
Jacker
Profil *
Prosim o radu. Na stránkách mi normálně diakritika jede i v odkazech atd. Jedinný problém je když se objeví háček nebo čárka v tagu <IMG SRC ....

Tehdy to obrázek nenačte

Na serveru ic.cz to jde, já mám pouze testovací server přes balíček wamp.
Kde to najdu v konfiguraku atd. Díky předem
Jacker
Profil *
Jo zapomněl jsem napsat že jde o chybu v php.ini - konfigurační soubor

Celé stránky jsem dělal u sebe na serveru a na ic dal kopii
TCH
Profil
Asi nejlepším řešením bude diakritiku v názvech souborů nepoužívat :)
Acci
Profil
Myslíš v adrese obrázku? Tam samozřejmě nemá diakritika co dělat.
Jacker
Profil *
PHP - udělá výčet adresářů, které jsou zároveň v levém sloupci jako menu čili háčky jsou třeba
Jacker
Profil *
Vím je to lamerské ale potřebuju to tak a když to technika zvládá tak proč se uskromňovat že ..
Peca
Profil
Technika to nezvládá. Dokonce ani česká wikipedie nefunguje kvůli diakritice v IE.
Btw. víš, v jakém kódování jsou názvy souborů? Nedává to smysl.
Jacker
Profil *
No vlastně obrázek je bez háčků jenom název složky je s háčkama. A opakuju na ic.cz to funguje jenom nevím kde to najdu protože všechny čestinu podporující kódování jsem narval všude (konfigurák) a nic.
TCH
Profil
Pořád to nemění nic na tom že v názvech souborů, adresářů a v internetovejch adresách diakritika nemá co dělat. A už vůbec ne na Unixu/Linuxu.
Jacker
Profil *
Tak jo no, pokud vás napadne jak to vyřešit tak ještě písněte
loyza
Profil
Jak to vyřešit?? Prostě ten adresář přejmenuj.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.