Autor Zpráva
cont
Profil *
Dobrý den :) mam prihlasit.php kde se clovek prihlasi.. hodi ho to na overeni.php a tam se mu to presmeruje na index.php ... problem je v tom ze po presmerovani na index.php se nezobrazuje css.. v cem je chyba ? pripadne.. znate lepsi zpusob jak se prihlasit ? /pouzivam cookies ale uklada se mi do nich meno a heslo.. a pak si jednotlivy stranky overujou info z cookies (po odhlaseni se cookies smaze) /-> je to správné řešení ?
ještě to bude nějak zašifrovaný ale to vyřešim až to bude fungovat :) diky

cont
koudi
Profil
pouzivam cookies ale uklada se mi do nich meno a heslo ... je to správné řešení
Ani náhodou.
cont
Profil *
aha a jak to teda mam zabezpecit? + proč to neni dobrý řešení ?
cont
Profil *
nebo..mohl by mi tu nekdo teoreticky napsat jak mam udelat prihlaseni ? protože mě to přesměrování nepřijde moc šikovný. díky

cont
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.