Autor Zpráva
davef6
Profil
používám miniBB 2.0 a při vložení příspěvku do fóra mi to píše

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/free/yc.cz/m/mp3-stahuj/root/www/forum2.php:187) in /home/free/yc.cz/m/mp3-stahuj/root/www/index-forum.php on line 368

pro ukázku je test tady http://www.mp3-stahuj.yc.cz/forum2.php

nemáte s tím někdo zkušenosti?
World
Profil
Pokud používáš kódování UTF-8 nebo UTF-16 a nemáš ve svém editoru vypnuté takzvané BOM, vytvoří se ti na začátek neviditelný znak, který toto může způsobit. Tuto hlášku to píše i při normální mezeře před <php a nebo se přesvěč že před voláním tohoto scriptu již nemáš nějaké setcookie, apod.
nejlépe se toto dá vyřešit když to hodíš na úplný začátek stránky a veškeré html až za toto

pokud jsem něco napsal blbě nebo nepřesně tak mně kdyžtak mně opravte
davef6
Profil
pořád to nemůžu nějak vyřešit, mám to na adrese www.mp3-stahuj.yc.cz/minibb20/index-forum.php
tam to funguje normálně, ale jakmile to includuju do stránky http://www.mp3-stahuj.yc.cz/forum2.php tak to hází ty chyby
Alphard
Profil
ale jakmile to includuju do stránky
co máš před include? přepokládám, že nějaký výstup a ten dělá problémy
davef6
Profil
takhle vypadá celá stránka

//tady je ještě fce pro svátky
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2" />
<meta name="author" content="XHTML code: David Flidr; e-mail: davef6@centrum.cz" />
<meta name='description' content='Mp3-stahuj>>mp3 ZDARMA, mp3jky, hudba' />
<meta name='keywords' content='Mp3-stahuj>>mp3 ZDARMA, mp3jky, hudba' />
<meta name='category' content='XHTML' />
<title>mp3-stahuj>>forum</title>
<link rel="stylesheet" href="styl.css" type="text/css" />
</head>

<body>
<div id="telo">
<div class="vyhledavani">

<form action="mp3.php?akce=vyhledat" method="post" class="vyhledavani-text">
<strong>Vyhledávání mp3 >> </strong>
<label for="interpret"> Interpret: </label><input type="text" name="interpret" id="interpret" title="napište jméno interpreta" />
<label for="skladba"> Skladba: </label><input type="text" name="skladba" id="skladba" title="napište název skladby" />
<input type="submit" value="Najdi" title="Najdi" name="najdi" />
</form>

</div>
<a href="index.php" title="mp3-ringtones - mp3 melodie, mp3 vyzvániní, mp3" id="logo"></a>
<ul class="menu">
<li class="item"><a href="index.php" title="Novinky">Novinky</a></li>
<li class="item"><a href="mp3.php?akce=mp3" title="Mp3">Mp3</a></li>
<li class="item"><a href="prani.php" title="Na přání">Na přání</a></li>
<li class="item"><a href="statistiky.php" title="Statistiky">Statistiky</a></li>
<li class="item"><a href="uploadmp3.php" title="Nahrání mp3">Nahrání mp3</a></li>
<li class="item"><a href="forum.php" title="Fórum">Fórum</a></li>
<li class="item"><a href="napoveda.php" title="Nápověda">Nápověda</a></li>
<li class="item"><a href="reklama.php" title="Reklama">Reklama</a></li>
</ul>
<div class="obsah">
<div class="left">
<div class="leftnadpis"><p class="nejstahovanejsi">TOP 10 nejstahovanějších tento týden</p></div>
<div class="left-sipka"></div>
<div class="seznam">
<?php
$povolene = array("config.php");
if (in_array("config.php", $povolene)) {
include "config.php";
}
?>
<?php
$prikaz = MySQL_Query("Select * from mp3 ORDER BY tyden DESC LIMIT 10");
$num = mysql_num_rows($prikaz);
echo "<ul>";
$cislo=1;
if($num > 0):
while($zaz = mysql_fetch_assoc($prikaz) AND $cislo<11):
if ($cislo==1):
$oblibene='prvni';
elseif ($cislo % 2):
$oblibene='nejobl';
else:
$oblibene='bila';
endif;
$id = $zaz['ID'];
$skladba = $zaz['skladba'];
$interpret = $zaz['interpret'];
echo "<li><p class="$oblibene"><strong> $cislo. </strong><a href="download.php?id=$id&amp;soubor=$soubor" title="Stáhnout mp3 $interpret - $skladba"><strong> $interpret</strong><br /><span class="skladbatop">$skladba</span><br /></a></p></li>";
$cislo++;

endwhile;
echo "</ul>";
else:
echo "<p>Žádné soubory nebyly nalezeny!</p>";
endif;
?>
</div>
<div class="spodek-seznam"><p class="dalsi"><a href="statistiky.php" title="další žebříčky">další žebříčky</a></p></div>
<br />
<div class="leftnadpis"><p class="nejstahovanejsi">Počítadlo</p></div>
<div class="reklama">
<a href="http://www.toplist.cz/"><script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
document.write ('<img src="http://toplist.cz/count.asp?id=405374&amp;logo=bc&amp;http='+esca pe(document.referrer)+'&amp;wi='+escape(window.screen.width)+'&amp;he= '+escape(window.screen.height)+'&amp;cd='+escape(window.screen.colorDe pth)+'&amp;t='+escape(document.title)+'" width="88" height="120" border=0 alt="TOPlist" />');
//--></script></a><noscript><p><a href="http://www.toplist.cz"><img src="http://toplist.cz/count.asp?id=405374&amp;logo=bc" border="0"
alt="TOPlist" width="88" height="120" /></a></p></noscript>
</div>
<br />
<div class="leftnadpis"><p class="nejstahovanejsi">Reklama</p></div>
<p class="reklama">

<?php include "reklama.inc"; ?>
</p>

</div>
<div class="right">
<p class="date"><?php echo ma_svatek(); echo" | <a href="doporuceni.php" title="Doporučte web přátelům">Doporučte web přátelům</a>" ?></p>
<h3>Fórum</h3>
<br />

<?php
$povolene = array("minibb20/index-forum.php");
if (in_array("minibb20/index-forum.php", $povolene)) {
include "minibb20/index-forum.php";
}
?>



</div>
</div>
<div class="spodek"><p class="spodek-text"><a href="pravidla.php" title="Pravidla">Pravidla</a>&nbsp;|&nbsp;<a href="napoveda.php" title="Nápověda">Nápověda</a>&nbsp;|&nbsp;<a href="kontakt.php" title="Kontakt">Kontakt</a>&nbsp;|&nbsp;<a href="chyby.php" title="Nahlášení chyb">Nahlášení chyb</a>&nbsp;|&nbsp;<a href="mapa.php" title="Mapa webu">Mapa webu</a><br />admin kontakt: <a href="mailto:davef6@centrum.cz">davef6@centrum.cz</a>, design vytvořil Dave</p></div>

</div>
</body>
</html>
davef6
Profil
někdo na to zkuste mrknout prosím
Alphard
Profil
include "minibb20/index-forum.php";
neznám miniBB, nastavuje se zde session, cookies nebo nějaké hlavičky?
jestli ano, tak tu část kódu musíš přesunout na začátek nebo použít funkce pro bufferování
davef6
Profil
no já se v tom taky moc nevyznám, ale jsou tam nějaký hlavičky
krteczek
Profil
jestli to chápu správně máš svou normální stránku a do ní si includoval miniBB? to nemůže jet, odeslání hlaviček způsobuje právě ten tvůj kod před minibb. Tady by mělo pomoct jen buferování výstupu. jako první php kod uplne na začátek te tve stranky dej funkci: ob_start (); a na konec te tve stranky dej ob_end_flush(); která tu strnku nakonec vyplivne priohlížeči
davef6
Profil
jo moc díky, už to funguje
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.