21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
RomanovicP
Profil
Jak můžu do stránek, dělaných v PHP, dat obrázek? Klasický způsob používaný v html mi nejde
(<img scr="adresa">)
Martin Kuželka
Profil
Má to být <img src=""> a ne <img scr="">.
Artie
Profil *
nebo pomoci php
<?
echo "<img src=\"adresa\">";
?>
23k
Profil
<?
echo '<img src="adresa">';
?>
RomanovicP
Profil
Martin Kuželka: jsem se přepsal :-/ tohle ale nefunguje.

all: zkusil jsem to i za pomocí echo, ale výsledek se nezměnil. jste si jistí, že to tak má být?!?
Martin
Profil
Jsme si jisti. Zkus sem dát odkaz na stránku, nejspíš budeš mít špatně cestu
RomanovicP
Profil
Ja jsu... :-/ chyba uplne v něčem jiným. tak to se mi ještě nestalo. Když vám řeknu, v čem byla chyba, tak se mi začnete smát. :-)

Yuhů: pokud sem někdy přijdeš, měls pravdu...funguje to v obou případech (jak v html, tak v php).

all: už je to OK. thank you
RomanovicP
Profil
Martin: jj. ale abych na to přišel až po pár dnech...tak to se mi ještě nestalo.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0