Autor Zpráva
Glumik
Profil *
Zdravim, mam nize uvedeny formular a potrebuji misto

http://www.neco.cz/nabidka.php?nabidka=1&name=

mit

http://www.neco.cz/nabidka.php?nabidka_1=1&nabidka_2=2&nazev_1=hodnota 1&nazev_2=hodnota2

<form action="nabidka.php" method="post" name="nabidka">
<table border="0" cellpadding="2" cellspacing="0" width="100%">
<tr>
<td calspan="2">
<select name="nabidka" onchange="this.form.submit()" style="width:50px">
<option value="">-----</option>
<option value="1">1</option>
<option value="2">2</option>
</select>
</td>
</tr>
<tr>
<td><input type="text" size="20" name="nazev"></td>
</tr>
</table>
</form>
MzM
Profil
u form, method="get" ?
Takto?
Glumik
Profil *
MzM

Potrebuji to udelat pres method="post".
MzM
Profil
a to v tom url má být co? Hodnoty vybraných select nebo všechny možnosti?
Zkus to popsat slovně. Já jsem jen (pod ;-) )průměrně inteligentní...
Glumik
Profil *
MzM

Metodu "GET" jsem pouzil pouze pro zjisteni toho, co se vlastne v url prenasi. Pro odesilani formulare potrebuji metodu "POST" a tez potrebuji, aby se hodnoty v jiz vyplnenem policku prenasely v url pri zmene selectu. Proste, abych mel jeden input a do nej bych mohl zadat hodnotu v zavislosti a selectu a ta se prenasela tez v zavislosti na selectu.

Napriklad

<input type="text" name="<? echo "nazev_".$_POST['nabidka']."";?">


Rozumis?
MzM
Profil
jo takto, ty potřebuješ nastavit hodnoty ve formuláři, a hodnoty chceš mít v url?
MzM
Profil
a jo, už tomu rozumím. Ale to nemusí být get, pokud ten select při výběru vyrobí submit, tak chceš mít to, co už bylo změněno, zachované. Pokud to generuješ phpkem, tak ty hodnoty máš v $_POST, tka je tam jenom nastav. Pokud ne, tak by mohl ten submit u selectu být v nějaké fci, která neudělá submit, ale přesměrování na tu samou stránku, s tím, že do url přidá hodnty vyplněných polí a vybraných selectů. Pak bys je ale měl, zase přes JS, po načtení stránky zase nastavit. To už mi příjde jednodušší to vyrobit v tom php.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.