Autor Zpráva
gaudino
Profil *
Zdravim, mel bych takovy dotaz:

Slo by nejak udelat, abych si do nejake slozky na serveru uploadnul textovy soubor, kde by byly ulozeny nejaky data, ktery by se mi po uploadnuti na server automaticky nejakym zpusobem zapsaly do databaze?

Dekuji
Alphard
Profil
ano, šlo
otázka ale je, co si představuješ pod tím automaticky, ten script musíš samozřejmě napsat :-)
ale načíst textový soubor a vložit obsah do databáze by neměl být problém
degaudino
Profil
ano vim, skript musim napsat, spis mi slo o to, jakym zpusobem by se to cele dalo realizovat?
Alphard
Profil
jakym zpusobem by se to cele dalo realizovat
bude se celý obsah souboru zapisovat do jednoho sloupce nebo se budou data nějak třídit (doporučil bych xml, nebo řádkovat a funkci file())?
degaudino
Profil
no data se budou kazdopadne tridit do nekolika sloupu...
Nevedel bys link trebas na nejakej navod, kde by se k tomu dalo trebas neco najit?
degaudino
Profil
a kdyz to cele budu mit, tak jakym zpusobem potom udelam, aby se po uploadu na server automaticky spustil nejakej skript, kterej to cele bude resit?? dekuji
Alphard
Profil
při uploadu se z formuláře přejde na nějakou php stránku, která to zpracuje
degaudino
Profil
dobra dekuji
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.