Autor Zpráva
Maiky
Profil *
zdravim,mám problém s registrací...Když v registraci zadám svůj nick s velkým písmenem,v profilu se mi zobrazí všechna písmena malá...

Tady je kód z profile.php:


<tr><td>Nick:</td><td><?php echo "$data[login]"; ?></td></tr>
<tr><td>Jméno a příjmení:</td><td><?php echo "$data[jmeno]"; ?> <?php echo "$data[prijmeni]"; ?></td></tr>
nightfish
Profil
1) ukládají se ty nicky do databáze? jestli ano, jsou v databázi uložené správně?
2) echo "$data[login]"; nahraď za echo $data['login'];
Maiky
Profil *
Asi máš pravdu....Asi je to už v databázi špatně...Takže problém je nejspíš v registrace.php....jenže nevím kde přesně :)



<?php

session_start();
include "config.php";
if(isset($_POST["submit"]))
{

$log = strip_tags($_POST["login"], '');
$login = ($log);
$heslo = $_POST["heslo"];
$heslop = $_POST["heslop"];
$jmeno = strip_tags($_POST["jmeno"], '');
$prijmeni = strip_tags($_POST["prijmeni"], '');
$ic = $_POST["icq"];
$icq = str_replace("-", "", "$ic");
$pohlavi = $_POST["pohlavi"];
$motto = strip_tags($_POST["motto"], '');
$email = $_POST["email"];
$poznamka = strip_tags($_POST["poznamka"], '');
$md5heslo = md5($heslo);
$md5heslop = md5($heslop);
$kontrolnikod = $_POST["kontrolnikod"];
$podminky = $_POST["podminky"];
$ip = $REMOTE_ADDR;
$dotaz = mysql_query("select id from uzivatele where login = '$login' OR email = '$email'");
echo mysql_error();
$overeni = mysql_num_rows($dotaz);
if($overeni > 0) {
echo "Někdo již vlastní tento <b>login</b> nebo <b>email</b>!";
}
else {
if(strlen($login) == 0) {
echo "Políčko <b>login</b> je nevyplněné!";
}
else {
if(strlen($heslo) < 6) {
echo "V políčko <b>heslo</b> je málo znaků!";
}
else {
if($md5heslo != $md5heslop) {
echo "Políčko <b>heslo</b> není shodné s políčkem <b>potvrzení hesla</b>!";
}
else {
if(strpos($email, "@") === false) {
echo "Políčko <b>e-mail</b> je neplatně vyplněné!";
}
else {
if(strpos($email, ".") === false) {
echo "Políčko <b>e-mail</b> je neplatně vyplněné!";
}
else {
if(strtolower($kontrolnikod) != $_SESSION['kontrolni_kod']) {
echo "Políčko pro <b>kontrolní kód</b> je nesprávně vyplněné.";
}
else {
if($icq != 0) {
if(is_numeric($icq) != true) {
echo "Zadal(a) jsi sice <b>ICQ</b> číslo, ale ve špatném formátu!";
}
}
else {
if($podminky != 1) {
echo "Pokud neodsouhlasíte <b>podmínky</b> tak se na tomto serveru nemůžete stát registrovaným

uživatelem.";
}
else {
$sql = "insert into uzivatele (id, login, heslo, jmeno, prijmeni, icq, pohlavi, motto, email, poznamka, IP)

VALUES ('', '$login', '$md5heslo', '$jmeno', '$prijmeni', '$icq', '$pohlavi', '$motto', '$email', '$poznamka',

'$ip')";
$result = mysql_query($sql);
if (!$result) {
echo "Registrace probehla neůspěšně skuste to znovu.";
}
header("location:index.php?akce=1");

}
}
}
}
}
}
}
}
}
}
nightfish
Profil
Asi je to už v databázi špatně...
asi nebo určitě? ten skript vypadá v pořádku
takže si kdyžtak zkus vypsat, jak vypadá ten dotaz, kterým to vkládáš do databáze
případně pomocí vhodně umístěného "echa" zjisti, kde je to ještě správně a kde už ne
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.