Autor Zpráva
Mikes
Profil
zdravím,
můžu se zeptat jestli nevíte co mam tady špatně ?
function jeadmin (){

if (!isset($_SESSION["id"])) {return false;}
$vysledek=mysql_query("select id from uzivatele where id=".$_SESSION["id"]." and spfunkce=admin", $GLOBALS["link"]);
return (boolean) mysql_num_rows($vysledek);
}

Hazí mi to chybu :
Fatal error: Cannot redeclare jeadmin() (previously declared in /3w/kvalitne.cz/g/gymvr/test/config.php:6) in /3w/kvalitne.cz/g/gymvr/test/config.php on line 5
.
Předem dík za všechny rady
bukaj
Profil
kdyby se radši lidi načili číst ty chyby (ale oceňuji, žes ji sem alespoň napsal):
Osudová chyba: Nemůžete znovu deklarovat funkci jeadmin() (již byla deklarována v souboru /3w/kvalitne.cz/g/gymvr/test/config.php: na řádce 6), chyba nastala v souboru /3w/kvalitne.cz/g/gymvr/test/config.php na řádce 5

prostě je funkce už deklarovaná (napsaná (vytvořená)) a nelze ji deklarovat znovu.
Mikes
Profil
to se mi nezdá jak může nastat chyba v souboru na řádce 5 a už předem vědet že na 6. řádku stejného souboru to je deklarováno přitom ta funkce se rozkládá na
5. řádek : function jeadmin (){
6. řádek : if (!isset($_SESSION["id"])) {return false;}
7. řádek : $vysledek=mysql_query("select id from uzivatele where id=".$_SESSION["id"]." and spfunkce=admin", $GLOBALS["link"]);
8. řádek : return (boolean) mysql_num_rows($vysledek);
9. řádek : }
Mikes
Profil
teď se docela stydím mam includovanej soubor config v indexu kde mam includovanou i registraci a ta ma znova includovanej ten config´
dik za radu
Mikes
Profil
teď se docela stydím mam includovanej soubor config v indexu kde mam includovanou i registraci a ta ma znova includovanej ten config´
dik za radu
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.