Autor Zpráva
miky
Profil *
Dobrý den. Mám jeden dotaz ohledně mé galerie. Neexistuje nějaký script,který by zjistil názvy všech složek v určité složce,a automaticky je vložil do <SELECT>???Pořebuji to kvůli uploadu,u kterého bych pomocí <SELECT> vybral galerii,do které se má obrázek nahrát.Díky moc za odpovědi,s pozdravem Miky
bukaj
Profil
takový skript ještě neexistuje...



$slozka = "galerie"; //složka s galeriemi
$galerie = dir($slozka);
echo '<select name="vyberGalerii">';
while($polozka = $galerie->read()){
if($polozka != "." && $polozka != ".." and filetype($slozka . "/" . $polozka) == "dir"){
echo '<option value="$polozka">$polozka</option>';
}
}
echo '</select>';


teď už existuje ;)
miky
Profil *
Moc díky za pomoc,ale nevim jestli si udělal nějakou chybu nebo to nejde,páč míso názvů složek se mi zobrazuje $polozka...viz
...Nebo dělám chybu já??Páč v php začínám...
Davex
Profil
Bude stačit malá změna apostrofů za uvozovky v řádku:

echo "<option value='$polozka'>$polozka</option>";
miky
Profil *
No...Teď to zobrazuje chybu
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE, expecting ',' or ';' in /home/free/ic.cz/b/blbciztepl/root/www/galerie/slozky.php on line 12
....fakt nevim:-(
bukaj
Profil
tak to přeformulovat na:

...
echo "<option value=\"" . $polozka . "\">" . $polozka . "</option>";
...
miky
Profil *
bukaj,díííky moc,funguje tooo!!! :D
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.